Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
A .50cal mennyisége még szerintem elfogadható, viszont a .308-as nagyon kevés az LMG-hez. Nem is éri meg alapból, többet érsz ha primeolod és ultracitet craftolsz hozzá. Viszont nagy mennyiségben irdatlan nehéz a lőszer, én kb. 150k regulart és 300k ultracitet cipelek magammal mindig, a bandolier perk nálam alapértelmezett.

Explosive az valóban gyenge még mindig, pontosabban sebzése lenne, de mintha túl sokat ignorálnának belőle egyes szörnyek. Mindenesetre ennek örülök, ugyanis mini nuke-ok és rakéták gyilkolják az FPS-t rendesen.
Melee-t lehetne hova nerfelni.
Semin: a plasma és lézer fegyverek továbbra sem hozzák a maximumot, hiányzik egy kis arppen belőlük szerintem.
Tegnap damage meterrel teszteltem a furious effectet és nem igazán mutatta ki a plusz sebzést lövésen ként. KB. 40%-al gyengébb a bloodied-dal szemben, 19% életen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Eladó xbox one x 1T tartozékaival
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest