Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
válasz Csokishurka #7464 üzenetére
Szia! Azt csinálsz amit akarsz. Ennek a játéknak ez a lényege.. Pld Nekem volt olyan karim, hogy kihagytam a polgárőröket mert nem szeretem ezt a Preston garveyt. Kikerültem őket azt 60 level mulva is ott lövöldöztek. Mondjuk a légvédelmi ágyu miatt érdemes nem kihagyni... Szerintem a legélvezetesebb kari mindenképp max endurance. ugye meglyegyen a gun nut. és a szerencse ágon 5 pont, hogy meg legyen az xp szorzó!! Az fontos... Többi meg mehet a perceptionra mert zárat nyitni utána pedig robbantgatni jó... Ha azt elérted akkor viszont erő tizig felpakol, hogy megszerezd lvl 50 re a Pain traint ami szerintem a legélvezetesebb a játékban és rájössz, hogy a V gomb nem véletlenül van elérhető helyen ugyanis ezt a játékot ugy a legélvezetesebb játszani ha néha külső nézetben mész néha meg belsőben. Pld én Pain trai nél mindenképp kinyomom külsőre és élvezem ahogy hullanak az ellenségek körülöttem mint a hópehely. De közben a power armor miatt és a sugárfegyverek miatt intellectben fel kell menni utsó előttiig és az építés miatt pedig nyilván polgármester 2. Mert ha azt megkapod össze tudod kötni a falvakat-q a paréjon ha építés modba vagy és előhoz városlistát ezekután már minden megszerzett városban eléred a sanctuary raktárába bepakolt cuccokat. Jaja 100 erő után mehet felfele a karizma... Pont az agility amin nincs olyan feltétlenül szükséges cucc. Mondjuk ha szeretsz vatsot használni akkor kötelező ugyanis az tolja felfele azt a számot amit keveselsz magyarul, hogy milyen messziről hány % ban találsz el valakit. Kezdőként megemlíteném neked a sárga állványt oda kell beállni a power armorral és ott tudod javítani fejlesztgetni.. T gomb a javítás!!! Aztán ha ezek megvannak akkor fogsz rájönni, hogy ez a világ legjobb játéka ugyanis nem csak a játékkészítők írták hanem a rajongók is írják folyamatosan. Ezeket úgy hívják modok.
Ellátogatsz ide: https://www.nexusmods.com/fallout4 Felteszed a NMM nevű programot és innen kezdődik az igazi kaland... Ugyanis elképesztő jó modok vannak a játékhoz. Ami gond az-az, hogy veszélyes. Szóval nem árt utánanézned, hogy mit mivel stb stb.... Azt meg itt tudod elsajátítani https://www.nexusmods.com/fallout4 és nem egyszerű. De az hogy a tehenek ne a tetőn álljanak a parasztok a csengetésre ne egy óra alatt jöjjenek oda, az, hogy akár kétszer annyi vagy 10 szer annyi és féle ellenfeled legyen aztán a legmodernebb fegyverek fagyasztórobbanófejes íjtól a Desert eadle ig lábamputálás golyóval több vér és még sorolhatnám. Sorolom is kicsit. Mindent tudsz építeni ami a játékban létezik tul. képpen. Szóval végletekig kicsinosíthatod a konyhát ha nem tettszik a csöves város egy gombnyomás és felújítottad kitakarítottad belőle a sok szar szemetet. Bármit össze tudsz törni ami nem tetszik Még részletesebbre tudod formálni a karidat több helyre tudsz bemenni a játékban. Már épületbe... Többfajta készépületet is tudsz bővített határokkal ahova aztán tanktól kezdve az égig érő viztoronyig bármit építhetsz csak a fantáziád szab határt. No ez a Fallout 4 Röviden....!!!! Tul képpen személyre tudod szabni a játékot ha ügyes vagy... Bocs ha nem tagoltam lusta voltam. Azért remélem tudtam segíteni...
[ Szerkesztve ]
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
válasz Csokishurka #7464 üzenetére
Bocs rossz címet írtam másodikra szóval a modokról mit mivel és a veszélyekről. https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/23556
Tulajdonképpen annak ajánlom legjobban akinek nem tetszik a wow és el szeretné ütni az időt.
[ Szerkesztve ]
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Chabe89
addikt
válasz Csokishurka #7470 üzenetére
Játszd végig először, mert ha elkezdesz modolni utána többet fogsz azzal szöszölni, mint magával a játékkal.
-
Chabe89
addikt
válasz Csokishurka #7472 üzenetére
Nem használok speciális buildet. Az elején Local Leader, hogy elérjem a dolgaimat az összes településről, mert én nem használok fast travelt. Utána amire éppen szükségem van (általában félautomata fegyverek, pistoly egy kis toughness meg ami jön.)
-
Chabe89
addikt
válasz Csokishurka #7474 üzenetére
Igen, azt érdemes felrakni, de ne vidd túlzásba.
7475: Ha neked bejön, akkor nyugodtan használd valamelyik buildjét. Én nem szeretem egy irányra limitálni magam.
-
Chabe89
addikt
válasz Csokishurka #7477 üzenetére
Szerintem nincs felső határ, de ha van is akkor nagyon magas. Nekem az első végigjátszásom vége fele valami lvl 300+ volt (sokat építettem). Azóta le is korlátozom, hogy craftolásra, meg építkezésre ne adjon XP-t.
-
Liner
aktív tag
válasz Csokishurka #7470 üzenetére
Sokféleképpen lehet játszani. Pld hagyod a lootot a fenébe és átmész akció fps be egy kis sz játék beütéssel. Konzol elő- Alt-Tab ctrl-c ctrl-v http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_console_commands
De nem kötelező újrakezdeni ha felraksz egy modot. Viszont sok olyan mod létezik ami tényleg jót tesz a játéknak. Az, hogy a plugin rész fekete maradjon tényleg kisebb művészet. Aztán még az se garantálja, hogy valamit nem rontottál e el.
226 modal fekete vagyok de nem bírja a város de tényleg csak a közepét D city előt. Az SLI-mVannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Metal topik
- Politika
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest