Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
válasz
bitpork
üzenetére
A lényeget nem is írom. Áttettem SSD-re a játékot, nagyon megköszöni.
A rendszer (Win7 64) egy 840 EVO-n van, a játék HyperX Fury-n, szóval teljesen átlag 120GB-os tízen ezres vackok és ég és föld. A pályavisszatöltés halál után elég gyors, szinte azonnali így gyakorlatilag semmi böjtje annak, ha meghalsz és emiatt elkezdtem gyökér módon FPS-t játszani és pazarolni a stimpack-eket.
A HDD-ről mondjuk torrenteztem is játék közben és 10% alá is ment már a szabad hely, szóval még önmagához képest is lassú volt meg kell hagyni, de egy fast travel után ha meghaltam, az kb. elég inger volt már a kilépéshez (utálok várni) és sok ellen mellett gyakran beszaggatott.
Csak azért nem zártam be sokszor a programot egy halál után, mert a 12GB ram miatt csak simán át tudtam váltani böngészőre, és neteztem, amíg összeszarta magát.
Ehhez képest a játékmenet is kisimult, nekem így megteszi. Annyi maradt meg, hogy amikor szükségtelenül gyorsan oldalra rántom az egeret vagy sprintelni kezdek sok ellen jelenlétében (például egy csapat a felüljárón én meg alattuk sprintelek) akkor így max látótávval van egy két ilyen mikroakadás a futás elején, de ezt betudom annak, hogy a 3840x1024 azért a 7870-nek nem kevés, szóval ez már tényleg inkább VGA lesz. Megreccen néha, de úgy is mindig van valami lószar a háttérben, amitől megreccen igazából bármi, szóval ez nagyon fel sem tűnik.
Jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest