Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kokov

tag

válasz bitpork #4611 üzenetére

A lényeget nem is írom. Áttettem SSD-re a játékot, nagyon megköszöni.

A rendszer (Win7 64) egy 840 EVO-n van, a játék HyperX Fury-n, szóval teljesen átlag 120GB-os tízen ezres vackok és ég és föld. A pályavisszatöltés halál után elég gyors, szinte azonnali így gyakorlatilag semmi böjtje annak, ha meghalsz és emiatt elkezdtem gyökér módon FPS-t játszani és pazarolni a stimpack-eket.
    A HDD-ről mondjuk torrenteztem is játék közben és 10% alá is ment már a szabad hely, szóval még önmagához képest is lassú volt meg kell hagyni, de egy fast travel után ha meghaltam, az kb. elég inger volt már a kilépéshez (utálok várni) és sok ellen mellett gyakran beszaggatott.
    Csak azért nem zártam be sokszor a programot egy halál után, mert a 12GB ram miatt csak simán át tudtam váltani böngészőre, és neteztem, amíg összeszarta magát.
    Ehhez képest a játékmenet is kisimult, nekem így megteszi. Annyi maradt meg, hogy amikor szükségtelenül gyorsan oldalra rántom az egeret vagy sprintelni kezdek sok ellen jelenlétében (például egy csapat a felüljárón én meg alattuk sprintelek) akkor így max látótávval van egy két ilyen mikroakadás a futás elején, de ezt betudom annak, hogy a 3840x1024 azért a 7870-nek nem kevés, szóval ez már tényleg inkább VGA lesz. Megreccen néha, de úgy is mindig van valami lószar a háttérben, amitől megreccen igazából bármi, szóval ez nagyon fel sem tűnik.
    Jó lett.

Új hozzászólás Aktív témák