- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Pedig ennyi az egész.
Végül is fel lehet deríteni a bázist, AZTÁN kinyírni a ghoult.......................................................................................
Viszont a 7900GT-vel is megoldódott a problémám (ez is fagyott és kidobált, mint a 4870). Lebuttottam a grafikát, és szépen megy. Szóval, mint mondtam, a játék a hunyó.
Új karakterrel csinálhatom megatont elölről, mert szóltam a seriffnek a remek tippetek szerint, hogy majd úgyis lelövöm Burke-öt, csak amikor lelőttem, senkit nem érdekelt, hogy ki akarja nyírni a seriffet, hanem közölte a játék, hogy nem lehet már házam Megatonban.
Viszont megérte újra kezdeni, mert találtam még Vault101-ben egy +10 medicine-es gumibabát.
egyébként megpróbálom most először a lockpicket (főleg, hogy rájöttem, hogyan kell használni, mert először csak gyorsan bezártam a képernyőt
), speech-et, ilyesmit felnyomni, és elsőre a +10% XP-kkel is kezdem, hogy gyorsabban legyen szintlépés. Egyébként érdekes módon most valahogy több a küldetés. Anno szépen meggyőztem Simms-t, és megmondta, merre keresem az apámat, most meg nem tudtam az új karakterrel, és kaptam egy küldetést. Persze lehet, hogy ha már újra kell kezdenem Megatontól, akkor felnyomom a speech-et, viszont akkor nincs küldi. Szar ügy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- sziku69: Szólánc.
- OLED monitor topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest