Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz tigerscorpio #4981 üzenetére

A tegnap en is vegigvittem a Pitt-et, csak mar keso volt, igy nem fogtam neki leirni az elmenyeimet :)
    Kepzeld, fejbol en is osszegyujtottem 97 acelrudat, 3at meg nem vettem eszre egy helyen, mert epp csataztam, es elkerulte a figyelmem.
    Aztan megneztem 1 videot a gyujtogetesrol, es kiszurtam a helyet, ahol emlekeim szerint nem vettem fel rudat.Es pont ott voltak :)
    Megkaptam az osszes cuccot, de 2 fegyver, es 2 pancel kivetelevel nem hoztam el semmit, mert nem birtam annyi mindent cipelni, es amugy sem voltak olyan hasznos dolgok.
    A ket tavcsoves karabelyt, es 2 eropancelt hoztam el csak.Az egyik mar Charon-on virit, a zombin.
    Nekem sajna meg nincs meg a kikepzes az eropancel viseleshez, igy Riley meregzold panceljat hordom, gyakorlatilag jobb mint az eropancel ahogy nezem.
    Egy rakas felesleges loszerem volt amit nem hasznaltam, igy a kohonal bezuztam oket mas loszerre, .44 es .308-asra, igy Charon kedvere lovoldozhet a mesterloves puskaval, es Agatha Magnumjaval :C
    Most az amcsi-kinai szimulatorhaborunak kezdtem neki, kivancsi vagyok, milyen lesz Charon a Gauss puskaval, amit a kuldetes vegen kapunk.

Új hozzászólás Aktív témák