Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Jorus #1648 üzenetére

Miért hirdessék úgy? :F Rég közismert, hogy német nyelvterületen minden játékot cenzúráznak (már RtCWolf is cenzúrázva volt :Y ). Tehát nem csak azért fizetsz sok pénzt, hogy a hibákkal teli játékot kapj (nem csak FO3-ra értem), hanem még azért is, hogy abból kivegyenek egy csomó mindent. Ezért nem veszek még csak Ausztriában sem játékot, pedig itt van egy köpésre, és előbb meglehetne minden, mint Mo-on.

Magyarországra ált. UK vagy EU english verziók kerülnek (magyarra fordítva is), leszámítva a lewarezolt US kiadásokat, így ezek csak akkor cenzúrázottak, ha azt angol nyelvterületen is "megvágták". Übersoldier és Turning Point: Fall of Liberty is ilyen. Előbbihez szintén egy hatalmas uncut patch van, utóbbit meg DX10-ben kell játszani (már ha valaki van olyan mazochista, hogy játszani próbál vele), ott alig pár helyen van vaskereszt a szvasztika helyett. Én arra gyanaxom, hogy világ törvényhozásai tele van fasisztákkal, másképp miért akadályoznák meg, hogy a játékos nácikat irtson? Máskülönben is az a véleményem, hogy a gyerekek azért állnak neki irtani egymást, mert látják, hogy a játékban sem folyik vér, stb. Tehát a fegyverlobby áll az egész mögött, és/vagy az emberi hülyeség. ;] Az is lehet, hogy csak én gondolkozom túl logikusan. :) :R

• DerStauner

senior tag

válasz Jorus #1648 üzenetére

nem baj, már töltöm a német szinkronos játékot. a tesztelők szerint NAGYON JÓL sikerült a német szinkron. és van hozzá persze patch is, amivel uncut-tá lehet tenni.

Új hozzászólás Aktív témák