- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nálam simán ment. Én csak az early perks-szel sz.ptam be, mert ha leveszem, akkor kiakad a játék, és kicsit gázos, hogy a +SPECIAL ill. a 4. fő képesség választása nem működik vele. De ezért már nem kezdtem új játékot.
pilóta: A lézerfegyvereknek itt ritka szar a sebzésük, ha nálam vannak, az ellenségnél persze sokkal jobb.
Plazma-gatlinget árul a vámpíroknál az árusa, az lett volna nekem 6000 kupak. Amúgy csórtam a vámpíroktól egy .44-es scope-os Magnumot, és nincs az inventorymban...
Gregorius: Te könnyű szinten tolod? Még az irdatlan sebzésű lángszórómmal is hiába szórtam őket, lángolva jöttek rám, és lőttek, nem is zavarta őket, hogy égnek (lol, már sokadszor).
[oWn]f4te: Persze, szerepet játszok, de úgy, ahogy én akarom. Alapvetően jó fiú (/pill spec. jó kislány
, mert mindkét karakterrel ki szoktam játszani a szerepjátékokat) vagyok, de ha a harc hevében valakinek annyi, hát istenkém, mit ugrált. A macskám is csak mozgó célpontra támad, meg én is.
És ha az ujja megmozdul, már mozog, paff...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest