- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aaron14
őstag
Nekem volt az aldis. Nem rossz, de nehézkes állítani, illetve nem is tudtuk felszerelni vízszintesen. Hiába volt a főeleme vízszintes, a TV kissé balra dőlt. Nagyon feltűnő volt, mert felette már volt egy polc. Ár/érték arányban nem rossz, de nekem a fix konzol sokkal jobban tetszik. Esztétikusabb és sokkal könnyebb volt felszerelni is!
Szerk.: Én [ezt] az Equip-et vettem @Tengri ajánlására, amit ezúton is nagyon szépen köszönök mégegyszer!
-
Aaron14
őstag
55"-es TV-hez keresek dönthető fali konzolt. Minél jobban rásimul a TV a falra, annál jobb. 10.000 Ft-ig kb. milyen jó vételek vannak?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Az normalis, ha a TV neha recseg-ropog, miota konzolra lett felteve? Mindezt anelkul, hogy hozzaernek. Homerseklet valtozasra gondoltam eloszor, hogy attol csinalhatja.
-
Aaron14
őstag
Igen, ez bennem is megfogalmazódott. Mindegy, most nem bántom. Remélem nem erőltettem annyira, hogy baj legyen belőle.
Egyébként a konzol maga nagyon stabilan van felfúrva. 8 ALBA-ORTH falba való dübellel és hatlapfejű csavarokkal.
Ettől függetlenül nincs tapasztalatom ezekkel, nem tudom mit lehet és mit nem. Csak ezért kérdeztem. -
Aaron14
őstag
Igen-igen. Az elso verzio a jo, csak arra nem jottem ra, hogy donthetem-e magat a TV-t vagy csak a konzolhoz erhetek? Kicsit recseg-ropog a keszulek, mikor dontom.
Mikor itt volt a szerelo, vele ketten simabban ment a dontes. Meglepo modon nem kell hozza lazitani a csavarokon.
illetve meg olyan kerdesem lenne, hogy ha 10cm-es tomor gipszfalra van felfurva, akkor kicsit kihuzva es elforgatva maradhat huzamosabb ideig? Nem tesz ez neki rosszat?
-
Aaron14
őstag
Megvettem az aldis konzolt, de nem vilagos, hogyan tudom donteni a TV-t. Magat a keszuleket kellene dontenem vagy a konzolt?
-
Aaron14
őstag
válasz
kalozhun100 #2347 üzenetére
Köszi! Már be is szereztem. Elég masszív és nehéz szerkezet. Van benne anyag rendesen.
-
Aaron14
őstag
válasz
kalozhun100 #2345 üzenetére
Ezt már mától lehet kapni vagy csak holnaptól?
-
Aaron14
őstag
Meggondoltam magam es maradnek csak siman dontheto konzolnal az 55”-es XF9005-omhoz. Ezek kozul mik az ajanlottak?
-
Aaron14
őstag
Kép alapján a 3. tűnik a legmasszívabbnak. Neked mi a véleményed? Melyiket ajánlanád?
A forgatás, döntés azért lenne fontos, mert VA paneles a TV és a legjobb képminőséget akkor nyújtja, ha a TV közepe van velünk teljesen szemben. Nem tudom ezek a szögek alkalmasak-e erre. 2 m széles a kanapé, aminek néha az egyik, néha a másik szélén ücsörgök. A TV kb. 3 méterre van a kanapétól. -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Sony 55XF9005-ös Tv-hez szeretnék fali konzolt. Ha dönthető lenne, az király lenne, ha forgatható is, az még jobb. Soha nem volt még fali konzolom, így nem tudom, mennyire reálisak az elvárásaim.
Milyen jó minőségű márkát, típust tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest