- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee0817
tag
helloszia mindenki. a facebook csodálatos üzenetküldésével vannak komolyabb gondjaim. mégpedig olyan, hogy telefonon kapom az értesítéseket hogy új üzenet, stb... viszont pc-n böngészőben nem látok addig új üzenetet, felugró kis chat ablakot, fent üzenet ikon felett kis piros számot amíg újra nem frissítem az adott oldalt. ez igaz a facebook.com-ra és a messenger.com-ra is. ergo ha nincs telefon közelben vagy nincs mobilnet akkor hiába írnak vakvilágba, csak akkor látnám ha folyamat püfölném a ctrl+r-t. a következőket teszteltem: adblock ki-be kapcsolása chrome alatt, még le is töröltem. ugyanez opera és firefoxxal is eljátszva. telefonon disa messaging volt, gondoltam hátha az zavarja meg az értesítéseket (ebbe lehetett integrálni facebookot, igen). letöröltem, messenger lite, majd rendes messenger. ugyanaz az eredmény. chrome reinstall is megvolt, szintén nem segített. egy valamire gondoltam még, hogy a routerben van valami olyan beállítás ami miatt ilyen történés lehet. AZONBAN, os x alatt, opera böngészőben is ugyanez a helyzet, mai nap délelőtt működött rendesen, délután egy olyan 2 órára teljesen megadta magát, utána jó volt. este 6-kor hazaértem és azóta se jó. no vírusírtó, nem fut semmi szar háttérben, nincs 28 bővítmény, win10 oprendszer. pro guruk tanácsát várom és előre is megköszönöm. szeretném megoldani met elég defektes érzés hogy egyedül nekem szar és hiába ülök gép előtt senkivel nem tudok beszélni normálisan.
UI.: még az unoffisöl messenger for desktop-ot is letöltöttem, ott is teljesen ugyanez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged