-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Remus389 #12455 üzenetére
Az alkalmazásoknál ott szokott lenni, hogy a nevedben másnak is küldözget ezt-azt.
Most írok egy másik példát, a múltkor értékeltem egy oldalt (egy kávézót) semmi mást nem csináltam adtam nekik 5 csillagot, és ennek az lett az eredménye, hogy feltelepített egy alkalmazást, ami a nevemben posztolhat az ismerőseimnek...és minden adatomhoz hozzáférhet...
Ez volt az első és utolsó alakalom, hogy értékeltem bármit is... Egyébként nem használok semmilyen alkalmazást, így könnyebben elkerülöm az ilyen helyzeteket....Amúgy, igen elvileg csak alkalmazás csinál olyat, hogy a nevedben küldözget.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Remus389 #12450 üzenetére
Üdv,
Próbáld meg itt törölni őket: Alkalmazásbeállítások Itt mennie kell.
Nem tudom melyik okozhatja a gondot, ehhez mindegyik alkalmazást ismernem kellene...
Viszont az biztos, hogy ezek nem maguktól települtek. -
krizmo_
Topikgazda
Másnál sem működik a facebook? Egész nap csak a gond van vele...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz tomiii. #12393 üzenetére
Üdv,
Kattints rá a képre, jobb oldalt látni fogsz a neved alatt egy dátumot, mellette van egy ikon, ha nyilvános akkor földgömb, azt nyisd le, és ott tudod állítani a képek láthatóságát. DE! Ha albumba vannak a képek, akkor csak az albumot láthatóságát tudod állítani, ilyenkor a kép melletti ikon elvisz az album beállításokra.
Ha a profilképek albumba van az adott képed, akkor ott egyenként is tudod állítani a képeket, tehát ez az album kivétel a többi közül. -
krizmo_
Topikgazda
válasz #59070464 #12352 üzenetére
Igen, csak menj rá arra, hogy másik e-mail cím megadása, majd válaszd azt ki elsődleges e-mail címnek, amelyikkel bejelentkezni szeretnél.
Elvileg tudod törölni a korábbit. Legalábbis én korábban megváltoztattam és töröltem a régit, ha azóta nem módosítottak ezen, akkor így működik. -
krizmo_
Topikgazda
Nincs arra vonatkozóan valami beállítás, hogy az ismerőseim ne tudjanak hozzáadni csoportokhoz?
Mindig hozzáad valaki egy csoporthoz, és ha nem lépek ki belőle, akkor ugye bent maradok... elég bosszantó, nem találom sehol hol lehetne ezt tiltani... -
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Joker88 #11978 üzenetére
Persze, kijelölöd a négyzetben, hogy mit szeretnél törölni és azt törlöd:
(#11979) bigdady
Menj rá az idővonalára és tedd be a közeli ismerősök közé. Ha legördíted az ismerők menüt ott találod.
Így automatikusan bepipálja majd azt is, hogy értesítést kapj róla.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zsof Nokia #11960 üzenetére
Üdv,
Mindig mindenkiél visszaáll, így működik. Valószínűleg a másik idővonalad többet használod, ezért nem áll át.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Kristof_94 #11928 üzenetére
Üdv,
Menj be a tevékenységnapólba, katt. rá a kedvelésekre. Itt minden eddigi kedvelt oldalad megtalálható, és törölni is tudod őket, ha a jobb oldali "ceruzára"-szerkesztésre rámész, csak annyit kell tenned, hogy megnyomod a mégsem tetsziket.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz kriszwells #11908 üzenetére
Üdv,
Olykor elő szoktak fordulni hasonlók, rendbe jön magától, csak várni kell, mást nem nagyon tud csinálni. -
krizmo_
Topikgazda
válasz Magany #11902 üzenetére
Akkor lehet ilyen, ha mondjuk olyan nevet használ, mint a cicamica, vagy hasonló tehát nem valódi név, csak egy ilyen kitalált. Mindenképpen tovább kell menni ezen, amit kidobott, a gombbal, ami ott van.
Mert azonosítani kell magát, ez van az utolsó mondatban. Jelen esetben a személyivel a legegyszerűbb ez.
Mindenképpen menjen tovább, hogy megtudjátok mi a következő teendő.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #11876 üzenetére
Üdv,
Ez sokunk gondja, nem lehet így beállítani, mindig átáll, ha egy ideje már nem léptél be.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz MaxxDamage #11838 üzenetére
Üdv,
Ki tudsz mindent posztot törölni, de csak egyesével. Nincs erre egy általános "takarító" gomb.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz enginev3.0 #11824 üzenetére
Ez nem elé neki....már múltkor írtam neki, hogy van ilyen...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #11775 üzenetére
Sajnos ilyen lett az oldal, és a kezelhetősége sem a legjobb, adminként én is jobban örülnék a régi felületnek.
Nem lehet visszaállni, volt lehetőség próbaverzióra, de az átállás mindenképpen bekövetkezett volna.
Nem tudsz mit kezdeni ezzel a legnépszerűbb-legfrissebb marhasággal sem, de adminként sincs erre befolyás, az alap sémákon nem lehet változtatni.
Sok minden rosszabb lett és átláthatatlanabb, pl. már a kiemelést is elvették, csak egy szalagot kapsz, ami tök hülyeség...nem lehet már "kinyújtani" a szöveget, úgy mint régen.
A másik, ami még nagyon zavar, hogy nem mindenről kapok értesítést, amikor úgy van kedve a facebooknak nem küld, mióta megkaptuk az új felületet. Ezért sokszor megyek és nézem nem jött-e valami, mert illik reagálni a hozzászólónak... -
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
Likolta az oldalam ez a "felhasználó": Kapjabe Ezaszar Az idővonalát tekintve valami kamu profil lehet.
Erősen gondolkozom, hogy kiteszem, bár a célja még nem derült ki... Szerintetek miért likeol egy ilyen, mi lehet a célja vele? -
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #11681 üzenetére
Nyilván ilyen beállítás sincs, mert azok a beállítások érvényesek, amiket az beállít akihez likeolni vagy hozzászólni mész. Ha, senkire nem tartozik, amit írsz, akkor írd meg privátban, ilyen egyszerű a dolog...
Szerintem, nem gondolta ő ezt ilyen részletesen, hiszen az azért durva lenne, ha így nyomon lehetne követni bárkit is...
(#11682) Satyricon
A likokat is látod, ha olyat likeolt, ami nyilvánosan van kitéve, vagy engedi számodra is a láthatóságot.
Ez az a beállítás, amivel a legtöbbet látsz másoktól, amit itt látsz annyi, ennél többet nem mutat senkiből a facebook.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
Van egy oldalunk, amin ketten vagyunk adminok, mostanában nem kapjuk meg az összes értesítést, vagy egyáltalán nem kapunk, sem oldalként sem személyként, minden erre vonatkozó beállítás rendben van.
Mitől lehet ez?
Mostanában sok új kedvelő és posztot likeoló érkezett, talán ez lehet az oka? -
krizmo_
Topikgazda
Én nem azért vagyok fent facebookon, hogy chateljek...és nem mindig van arra időm, hogy magyarázkodjak, hogy miért nem érek rá éppen és csak 1 perce ugrottam fel...
Amúgy meg, ha én kikapcsolom a chat-et, akkor én sem látom a többieket...látom, ezt írták is...Alapból kikapcsolom, ha valaki ír üzenetet, és van időm belépek cahtre és beszélek vele, nem értem ezzel mi a gond... Ha, én akarok valamit, én is így teszek...
De, olyan is van amikor belépek és úgy hagyom, mivel a facebooknak van egy késleltetése ezért elég sokáig zöldként jelez még, és ha ilyenkor ír rám valaki, nem érti miért nem válaszolok.
Összegezve, szerintem nem baj, ha jelzed az ismerőseid számára, hogy most nem alkalmas.
A legjobb erre az lenne, ha lennének állapotjelző gombok, mint a Talk/Gmail esetében. -
krizmo_
Topikgazda
válasz feka007 #11639 üzenetére
Ha annyira nem lenne kíváncsi a képedre, akkor kirak chat-ről, és akkor egyáltalán nem látnád, hogy mikor van bent. Én is ezt szoktam csinálni...pontosabban azt, hogy eleve mindig ki van kapcsolva a chat-em, és ha van kedvem beszélgetni valakivel az berakom és dumálok vele...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz zsof Nokia #11609 üzenetére
Nem, egészen biztos, hogy nem.
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Tapasztalatok olyat mostanában, hogy egy számotokra teljesen ismeretlen ember, annyira ismeretlen, hogy még közös ismerősötök sincs....tele van a facebookotot az ő posztjaival?
Ez mitől lehet, mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest