- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nagyon jó játék csináltam egy shit csávót (izé mind2 értelemben is... sith mert gonosz volt, és sith mert xar..). már végig vittem volna, csak hülye voltam hogy az utolsó küldibe belefogtam ugy hogy... pont akkor adtam el a ''jó'', vagyis jobb kardom és egy nagyon szar fegyverrel áltam neki a főgenyához.. a segitőit lenyomkodtam meg előtte mindent megcsináltam, de máá a maszkos fogyigyerekkel nem birtam sehogy... hát igen elbaxtam.. csináltam egy másik karit aki jó volt majdnem eljutottam odiáig megint jó fegyverzettel, és véletlen format c volt és véletlen nem szedtem le a mentéseimet.. lehet még 1× majd nekikezdek mert nagyon sok lehetőség van benne, amit én nem fedeztem fel, vagy nem teljesitgettem, ha kövnek viszem mindent megfogok csinálni... mármint próbálok... de mivel már párszor végigvihettem volna ha mindig jól csináltam volna, szóval már járatos vagyok a gémben... skillekben is viszonylag mi hasznáhlató mi nem... nagyon jó game próbáljátok ki! gépigény: nem nagy annyira... maxon ugy megy nekem mint a FEAR SP DEMO highon... min 25fps... vagy picit jobban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Képregény topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest