- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nagyon jó játék csináltam egy shit csávót (izé mind2 értelemben is... sith mert gonosz volt, és sith mert xar..). már végig vittem volna, csak hülye voltam hogy az utolsó küldibe belefogtam ugy hogy... pont akkor adtam el a ''jó'', vagyis jobb kardom és egy nagyon szar fegyverrel áltam neki a főgenyához.. a segitőit lenyomkodtam meg előtte mindent megcsináltam, de máá a maszkos fogyigyerekkel nem birtam sehogy... hát igen elbaxtam.. csináltam egy másik karit aki jó volt majdnem eljutottam odiáig megint jó fegyverzettel, és véletlen format c volt és véletlen nem szedtem le a mentéseimet.. lehet még 1× majd nekikezdek mert nagyon sok lehetőség van benne, amit én nem fedeztem fel, vagy nem teljesitgettem, ha kövnek viszem mindent megfogok csinálni... mármint próbálok... de mivel már párszor végigvihettem volna ha mindig jól csináltam volna, szóval már járatos vagyok a gémben... skillekben is viszonylag mi hasznáhlató mi nem... nagyon jó game próbáljátok ki! gépigény: nem nagy annyira... maxon ugy megy nekem mint a FEAR SP DEMO highon... min 25fps... vagy picit jobban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Asustor NAS
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest