- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Engem se zavar igazán. Csak azért keresgéltem, mert egyik játéknál és azóta is véletlenszerűen megdöglik az automentés mikor két terület közt átlépsz. Ha mázlim van akkor folytatható újraindítás után, ha nem akkor kezdené előről a játékot. Ilyenkor agresszív leállítás, utolsó mentések törlése és serény próbálkozás korábbi állapotra visszaállásra. Az első tavaszi próbáimnál durván rászoktam a gyakori Mentészszoba látogatásra. Bezzeg ha gyakran mentem akkor nem jön ez a hiba órákig...

30 FPS elég ha nagy felbontáson max grafikán stabilan bírja. Starcraft 2-ben is simán bírta a középkategóriás gépem, bár 1v1 meccseket játszottam, ott meg kevesebb dolog lehet mint ha több játékos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest