Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Mulderpapa #141 üzenetére
Ja mocskos egy banda, ha problémád van, és reklamálsz, te vagy az utolsó söpredék.
Nézd meg a netbankban, általában csak egy bizonyos ideig van ez a zárolás. Ha addig nem vonják le, akkor vissza kell kapnod. De ezt az OTP fogja megmondani biztosan.
-
DS39
nagyúr
válasz
#08205312 #108 üzenetére
Értem, amit írtál, de csak félig értek vele egyet.
Nem ismerjük, hogy mit, mennyiért akart venni, és hol volt még ehhez alternatíva. Ha nem volt épp akkor vagy drágábban, akkor érthető, hogy inkább várt és átvette.
Én is vettem már tőlük pár dolgot Budapesten 3 különböző boltjukban, magával a termékekkel nem szokott probléma lenni, de sajnos az ügyfélkezelésük nagyon sokat romlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest