- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Nem, hamisitott grizzly ami valojaban tubusos öklözözsír
persze h hivatalos forrasbol szarmazo kryonaut, casekingen keresztul jon. De nekem (es sztem jonesnek is) a kisebb tubus van mint Adamnak, csak 10g-os nem 20 v 30g, aminek kicsit tenyleg gyurma allaga van.
Nem mennek olyan messzire h most akkor minden sikertelen sessionert ez a felelos, es nekem kaby-nel 1x es ryzennel is csak 1x reccsent eddig mindig limit kornyeki magas vcore-os terheles alatt. ami nem is rossz arany. De rairok kingpinre csak ki kene probalni a kek pasztat, megprobalok tobbet rendelni gondolom elfogy
Jones: igen uaz a cpu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- CNC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vallás
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze h hivatalos forrasbol szarmazo kryonaut, casekingen keresztul jon. De nekem (es sztem jonesnek is) a kisebb tubus van mint Adamnak, csak 10g-os nem 20 v 30g, aminek kicsit tenyleg gyurma allaga van.