- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma tovább bírkoztam a 4930K procival, és az alaplapi driverek frissítése meghozta a kívánt hatást.

A titan sli-t erőltettem volna, de minduntalan vga fagyásba futottam, mire rájöttem, hogy a korábban kitesztelt kártyák sorrendjét felcseréltem, és az erősebb vga a második. Így voltam kénytelen vantage tesztet futtatni, ami végül is nem lett rossz eredmény.
P59650
A kezdeti nehézségek után kezdünk összebarátkozni.
5500 mhz-en lefutott a 3dm11 phisycs teszt, csak sajna rossz ram időzítésekkel, és hiába volt 2450mhz-en a ram, valamiért nem futotta ki magát. Viszavettem 2133-ra, és korábbi időzítéseimmel, már hozta a 19200 score-t.
Sajna az előbb említett okok miatt mire rájöttem a vga-k felcserélésére, addigra 1 ram slotom lefagyott, és már csak tri chanelben ment a teszt, az meg köztudottan nem túl izgalmas.Mára ennyi, remélem közületek is lesz hamarosan valaki, aki ki tudja próbálni az új IB-E procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- i7-14700
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- Eladó Intel Core i7-6700 processzor (LGA1151)
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest