- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
Mindenképp csináltam volna képeket és véleményezést kértem volna tőled de így mégjobb, hogy te ajánlottad fel segítségedet.
Ma este fogom csinálni az első próbaösszeépítést, ha minden jól megy a plexi álvánnyal is elkészülök.
Az ötletet tőletek vettem .
Még egy kérdés:
A "rubaflex" szigetelőt érdemes beszabni a kondik, és fetek közé, vagy oda csak szilviát tömködjek, majd a tetejére egy teljes rétegben ( persze a procit kihagyva ahogy a versenyen csináltátok ) tegyem?
Ahogy néztem az én pot-om talpa elég nagy és lelóg a prociról egészen a foglalat széléig vagy még azon is túl. Ezt, hogy érdemes szigetelni? A lelógó rész alá is kerüljön a "rubaflex"-ből, vagy elég csak a szilvia mert kevés hely van, magasságra úgy 5-6mm a ruba meg 10mm?
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Motoros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ford topik
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Hibátlan - INTEL Core i5-10400 6mag 12szál max. 4.3GHz LGA1200 CPU processzor + UHD Graphics 630
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i9-7900X
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma este fogom csinálni az első próbaösszeépítést, ha minden jól megy a plexi álvánnyal is elkészülök.
Az ötletet tőletek vettem .