Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11679) Macyke82 válasza No.01 (#11678) üzenetére


Macyke82
tag

Szerintem először is azt kell eldöntened, hogy automata vagy kvarc órát szeretnél és, hogy mennyit szeretnél rászánni az órára összegben (tól -tól-ig).
Ha a szerkezet nem lényeges számodra és hosszú távú használatban gondolkodsz, akkor az általad említett órák közül a GS-t választanám, annál jobb kidolgozást a tokot, mutatókat stb. illetően egyik egyéb általad felsorolt óra esetében sem kapsz.
A Tudor vonalon egyetértek veled, szerintem a BB54 nagyon eltalált óra, különösön az új microállítós zárszerkezet lett nagyon jó amit a jelenlegi BB58 órámnál én is nagyon elfogadnék. Mérete viszont a 37 mm-el már nagyon kicsi, ami különösen annak jegyében domborodik ki, mert búvár óráról van szó. Ez a méret egy dress watch esetében teljesen más összképet mutatna értelemszerűen.
A BB58 van kék színben is, ha csak a fekete/arany miatt nem jön be az összkép akkor ezt még érdemes lenne megtekinteni.
A Longines Zulu szerintem képeken sokkal jobb, mint élőben, de persze ez egyéni ízlés kérdése, plusz az értéktartása sem lesz a legjobb, ha véletlenül meg szeretnél válni tőle.
De ha a márka(presztízs) és a szerkezet részedre nem annyira fontos, akkor ebben az ársávban amikben most nézelődsz van pár jó alternatíva szerintem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.