- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
WiZARD #55712 üzenetére
Igen, SAP tanácsadó vagyok.
Nem értek a vendéglátáshoz, ezért nem tudtam, hogy egy kávézóban helyet foglaló embernek másmilyen kávét kell főzni, mint egy elvitelesnek.
Illetve egy adótanácsadónak egy picivel több lexikális tudás kell, mint egy baristának, azt gondolom.
Értem én, hogy fáj neked ez a helyzet, emberileg meg is értelek, csak azt éreztem túlzásnak, hogy Te az üzleti kockázatodat szét akarod teríteni a partnereiden (még a konkrét bezárás előtt, a délután 3-as korlátozáskor).
De majd egyszer elmúlik ez is, és - gondolom - ha több lesz a bevétel, mint amit a business case-ben leírtál, akkor önként fogsz menni a bérbeadóhoz, hogy szeretnél többet fizetni, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest