- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FőDudu #15389 üzenetére
"Ali/Banggood/Gearbest szallitasi idokkel hogy allunk?"
Aliról a dec. 14-én rendelt cuccom ma érkezett meg.
Tegnap kaptam meg a 4-i rendelésem, az elvileg 19-én ért Mo-ra.
Viszont van olyan dec. 1-én rendelt csomagom, ami a tracking szerint szintén dec. 19. óta az országban van, de még nem ért ide. -
Jahno
veterán
válasz
FőDudu #15389 üzenetére
Úgy ahogy eddig, 8 nap és 6 hónap közt. GerBest viszonylag hamar feladja ha kis általános kütyü. Ha nem általános, akkor eleve hetek mehetnek el a küldéssel is. Lehetne nézni 1-2 éves átlagot, de "benyomom, oszt jön" szokott lenni a megfejtés. Van olyan december elején rendelt cuccmo ami ide is ért, meg van olyan október elején rendelt, amire alapban február közepére ígérte a szállítást.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #15389 üzenetére
Hát, most épp szerintem meglepetésszerűen késnek a dolgok, legalábbis sokaknak...
Ugyanakkor majd jönnek az olcsó TV-k a helyi használthirdetések között, hogy új, leesett a konténerből.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest