- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bujdy81
aktív tag
válasz
npera #136049 üzenetére
Aszongyák, el fog szilfátosodni a 12 voltos akku a Teslában, mert nem kap nagy terhelést rövid időre (mint a belső égésű indításakor). Szóval ajánlott 3-4 évente cserélni a 12 voltos akksit az EV-ben.
De a szakembör egyetértett velem, hogy ha a Rifter akksija meghal (három évvel öregebb), akkor tegyem át a Teslából a Rifterbe és a Teslába vegyek egy újat.
Látatlanba lefogadom, hogy nem kompatibilis a kettő!
-
Jahno
veterán
válasz
npera #136049 üzenetére
Én másképp nyektetem a kocsit, fogyasztása egész jó. Mostanában gyanús, 750 kilométereket megyek el egy tankkal. Mai is alakitottam, igazából itt meg szerintem csak szarul néz ki a helyzet, de sokkal kevésbé amortizálódik, mint mikor városban felkoppan valamin. Max. beásom magam, vagy fű húzza az alját, hát van ez így.
Ma asszony mondta is, hogy milyen hamar hazaértem. Jahh, bár gondolkoztam fél percet, hogy akkor merre az előre, mikor itt meg kellett fordulnom és jobb háta fennakadt, eleje beásta magát, mögöttem meg árok:
Egyszer úgyis beszopolom, hogy ott maradok valahol térerő, kisfröccs meg makróobi nélkül fél napra, míg jön valami telekjárós megrángatniInnen még azért elég jól kiment, de lehet rakok be a csomagtartóba valami gumiszőnyeget, ha már csőrlőm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Gigabyte GA-Z170M-D3P/i7-6700/16 gb DDR4
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest