Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
Nissan megnezve. Crv marad. Halajoeg.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz qnadam #11700 üzenetére
Nem, abszolut baba volt. De nem volt meg benne az amit keresunk egy autoban. Crv beltere erezhetoen nagyobb es levegosebb, a hatso resz jobba nissanban de azt ugyse hasznaljuk, kivulrol pedig szebb egymas mellett allva a crv.
Fo indok az inkabb az volt, amilyen erzes volt a kocsiban lenni.
Nem eszervek alapjan lett elutasitva az auto. Plusz kollegam nyomulosan elakarja adni es az agyam szerintem behuzta a kezifeket *valamiert*. Noi megerzes. :D
Szerk.
Errol a konkret autorolvan szo:
[link]7.75k-ert odaadta volna.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Tok kis aprosagnak tunhet de sokat segit a belso ter nagysagan ha nincs alul is kozepkonzol es fix karfa. Crv kormanyvaltos.
Ahogy sokszor parkolunk a masikoldalon kell kiszalljon a parom. Ezt egyszeru a crvben megtenni, barmilyen vegigfuttatott kozepkonzolos autoban macera.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz FőDudu #11729 üzenetére
Rosszul hitted.
14 eves crvnkben 178 van, 8eves accordomban 105k.
Van kollega aki 30-40kilometer tavolsagbol jar be mert epp ott van kint a francban farmjuk.
Parom napi 30 kilometert rak be a kocsiba es mondjuk kethetente belemegy egy hetvego 300-500 kilometeres kirandulas valamint felevente egy extra 2-3k.
Es nincsenek nagy tavolsagok... de eszaki sziget fentrol le ~1130 kilometer a deli sziget pedig 1100. Ujzeland 13szor nagyobb mint Szlovenia es majd 3szor akkora mint Magyarorszag. Pici szigetecske.
-
BobaHWSW
aktív tag
Most nezem UK is kisebb mint NZ.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz FőDudu #11747 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen utakon jarsz. Itt en kettesben 3.5k-s fordulaton megyek fel a hegyre ahol lakunk mert picit meredek. Meg picit (sokkal) dimbesdombosabb a kornyek mint monduk Buda.
Biztos nem segitenek a rovid tavok. Masfel eves atlag accordra alattam kb 13 liter, crvre 12.5.
-
BobaHWSW
aktív tag
Amikor elmentunj valami szep helyre vezetni hosszan ahol nincsen annyi hegy akkor az accord is tud kevesebbet enni. Olyankor 10 alatt fogyasztott. 2.4liter, 200lo es automata mozgatott velunk egyutt 1.8 tonnat.
Amiooe crvvel mentunk eszaki sziget turara akkor 2200 kilometer alapjan lett atlag 8.9 a fogyasztas. Ami szinten nem rossz. Hegyek dombok, szennepakolt csomagtarto.
-
BobaHWSW
aktív tag
Pillanatnyi fogyasztas mutato volt az elso amirol "elkapcsoltam" az accordban. Fizikai fajdalmat okozott.
-
BobaHWSW
aktív tag
Jahno, uton a 7.5mm laowa f2. A 12milis samyang brutal jo de ici picit talan szuk neha plane arra a celra amire most fog kelleni.
Karacsony utan beszamolok milyen. Ajandek lesz.
-
BobaHWSW
aktív tag
En agyalok egy backup gepen ami kisebb es konnyebb mint a nikonom. Fuji xt20 jatszik vagy oly em10. az 5nek nem latom ertelmet mert a szenzor ugyan az, az em1 meg nem sokkal kisebb es konnyebb cserebe marha draga.
-
BobaHWSW
aktív tag
Haverom most rakjak ki Kanadabol.
A magyar konzulatus nem jo papirokat adott le a letelepedesi engedelyehez es indoklas nelkul toroltek a kerelmet es a munkaengedelyet. Dec1el elkell jojjon.
Ha jol ertem a helyzetet akkor nem hitelesitett/eredeti erkolcsi bizonyitvanyt kuldtek ki hanem egy fekete feher fenymasolatot ami kozvetlen a kanadai bevandorlashoz ment.
De egyelore nem 100%osan tiszta a dolog, haver eleg zaklatottan meselte. Ah... Dolgoztam mar vele eddig par helyen es ismerem 15+ eve.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz eattila #11843 üzenetére
Most irt haver fel oraja.
Felhivtak az IRCC-tol (kanadai immigration) es felulvizsgaljak az ugyet.
Nem user error a reszerol. Uj rendszerre tertek at fel eve a Kanadaiak (digitalis) amit a magyarok meg nemtudnak beadni. Es a kivagas azert tortent mert hiaba adta le a papirt, az nem kerult rogzitesre, lejart az elozo beadott papir ervenyessege -> jelentkezes automatikusan torolve/open workpermit felfuggesztve.
Most ugy all a helyzet, hogy talan megussza a deportalast. Hu de nem lennek a helyeben.
Sajat update. Egyelore ugyved vakarja a fejet. 160 pont kene, 150 van. Es nem talal maradek 10et sehol. Ha kb 1-1.5 ev mulva adjuk be akkor mar megvan de addig nem akarnank varni.
Most varunk tud e mas megoldast talalni.
-
BobaHWSW
aktív tag
Megyek is venmi sonyt mert ugytunik azzal lehet ilyeneket jol.
-
BobaHWSW
aktív tag
Vicceltem csak, de ugytunik rosszul nyilvan nem gondolom azt, hogy a felszereles erdeme leginkabb ez a video.
Mar atestem azon a ponton amikor az eszkoznek tulajdonitottam, hogy ki milyen jo dolgokat csinal.
Nyilvan van egy eros hozzaadott plusz es a gopro hero3 whiteommal nemfogok 8k timelapse tejutat fotozni de ez a lo masik oldala.
Leginkabbamit irigylek az az elmeny. Iszonyat jo lehet pl abban a sivatagban kintlenni olyan csillagos eg alatt mindentol messze.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Ha egybe gep akkor microsoft surface studio. Azert ici picit csopot a nyalam.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz LightBringeɍ #11906 üzenetére
Hu, zsir cucc. Erre (is) csopog a nyalam erosen.:)
-
BobaHWSW
aktív tag
Lattam az uj lambo suvot... O... Miafranc. Lambo... Suv...?
-
BobaHWSW
aktív tag
Finn macska.
-
BobaHWSW
aktív tag
PSA. (Nem a francia autogyarto hanem public service announcment)
Xcom2 android storeban akcios.
-
BobaHWSW
aktív tag
Optikai tuning mentalis ember erokkel?
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Grillo,
Nikonnak van egy relative olcso de egesz elfogadhato makro objektive ami a te vazadra jo.
https://www.nikonusa.com/en/nikon-products/product/camera-lenses/af-s-dx-micro-nikkor-40mm-f%252f2.8g.html
Vagy ha ez draga akkor vannak third party markak mas makro lencsekkel.
-
BobaHWSW
aktív tag
Na van egy NZ Learner licensem... Hamarosan, talan meg Decemberben mehetunk vizsgara, hogy legyen egy korlatozott jogsink, fel evre ra es ujabb vizsga utan pedig teljes.
Moka es kacagas. Sok eve van mar jogsim de itt nullarol kezdhetem. Annyi, hogy nincs kotelezo oraszam.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz hobizoli #12254 üzenetére
Az elso evben lehetett hasznalni a magyat jogsit ha van hivatalos forditasom amit itt eldogadnak.
Kotelezo az itt fura mod tok8. Korra nemre lakcimre megy nekem az jott le es nincs bonusz rendszer.
Cserebe kotelezo+casco+assistance service a 2 autora evi ~310khuf vagyis havi 26khuf. Szerintem ez eleg olcso.
-
BobaHWSW
aktív tag
Wellingtoni idojaras...
[link]
wellington-cyclist-snapped-wearing-a-cardboard-box-to-shelter-from-the-rain[ Szerkesztve ]
-
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz Gabibácsi #12338 üzenetére
Passz. Netriskbe bepotyogtem mostani accorodot kb hasonlo feltetelekkel mint itt es a casco generalinal evi 281khuf lett.
Lehet valamit elneztem, nemtom.
Minden bonusz nelkul 13ik keruleti cimmel. 8 eves accors, 102k kilometer, 1millas extra felni, del millas alaparon feluli hifi, adaptiv lengescsillapito kutyafule, assistance szolgaltatas. Valamit rosszul adhattam meg mert csak 4 biztosito vallalna be.
Kotelezot ki se szamolom.
Hogy akkor mikent es milyen feltetelek mellett volf a 2004es accoedom biztositva azt nemtudom. Uniqua volt es a letezo legalacsonyabb onresszel es avultatasmentes javitasi dijazassal.
A mostaniban pl ~200khufig evi egy szelvedocsere is bennevan meg ilyenek. Teny, hogy van valamennyi kedvezmenyunk mert van egy hazberlo biztositasunk, 2 autonak a kotelezoje es cascoja es az assistance egy neven.
-
BobaHWSW
aktív tag
Cegben valaki arul valami extrabb gput es mar hozzateszik, hogy noi tulaj nem dohanyzo viseo orvostol es nem volt bitcoin banyaszasra hasznalva 6 hobapig napi 24 oraban tulhuzva.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz FőDudu #12354 üzenetére
3.6milla volt otthon az accordom vetelara. A mostani olcso volt, ez 3.3milla hufnak megfelelo ujzelandi dollar. Es az elso accord 6 evesen volt 3.6 ez 8evesen 3.3 milla.
Milyen 8 eves auto nem er egy millat?
Hahun 101 talalatot latok 1milla alatti 8evesnel fiatalabb autokra. 41ezer talalatot 1 milla feletti autokra es 8 evsnel fiatalabb.
Szerintes minek a nagyobb az eselye?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest