Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaHWSW
aktív tag
En Logitech G Pro X-et vettem. Kb 70khuf. Es nem szol tul jol.
Rendkivul egyszeru volt a dontes. Nem volt ido rendelni, bementem a boltba es ez volt a legolcsobb. Levolt rabolva minden. Webcambol is valami uber csili vili streamer gamer verziot vettem mert a 40khuf alattiakbol mar semmi se volt.
-
BobaHWSW
aktív tag
Barmit csinalsz az jobb mint a semmi. Szerintem.
-
BobaHWSW
aktív tag
Mi most kollegakkal Division2-zunk melo utan. Abszolut jo idozites. (Ha valaki nem ismeri, poszt apokaliptikus USA ahol a lakossag nagyja kiirtodott egy virus miatt)
Kicsit neha "too close too soon " de bejon.
Nova, akarsz jo 4X granf strategy jatekot ajanlani? Endless space2nek alltunk neki. Korokre osztott kell mert melo mellett alatt helyett menne vancouveri es torontoi ex kollegakkal.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz halapidori #57930 üzenetére
Azt mondjak, hogy a nok 90%anak nem jonnek be a pasik rozsaszin ruciban. Ami amugy szerencse, mert a rozsaszin rucit hordo pasik 90%anak nem jonnek be a nok.
-
BobaHWSW
aktív tag
Figyo, nem kell sok loero. Nekem alig van 60 a yamahaban es igy is en vagyok a Jani!
Ok, nem volt jo vicc lehet. En szemely szerint nem ennek 1+ tonnas autot 80 loval de ez gondolom stilus fuggo. A mostanim 210 es panaszkodok ra, hogy kempingcuccokkal szetpakolva 4 fovel marhara nem szedi a labat. 2.5literes 4hengeres toyota.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Bezartan.
Ujzeland eleg komolyan veszi a lockdownt. Rendorok az utcan, kb mindenkit megallitanak akit csak talalnak es hazakuldenek ha nem igazolod, hogy essential worker vagy vagy boltol mesz haza vagy oda.
Keszetel kihordas nincs, nyitva bolton es patikan kivul nin s semmi. Hatarok lezarva, orszagon beluli repules nincs, autopalyak lezarva es ellenorizve.
Lakohelytol kimehetsz de nem autoval (vagy motorral) es max 2 kilometer ha megoldhato, hogy senkivel ne legyel 2 meteren belul.
Otthonrol tudok dolgozni limitalt (heti max 40 ax 50 helyett) oraszamban.
Egy csajjal volt 6 randim aztan jott a lezaras. Egyikunk se a vilag legjobb kommunikaloja online.
Melo utan vagy ebedidoben kollegakkal jatszunk online.
Vettem sulyzokat es van egy futopadom. Nehez a sulyt tartani. 87kg vagyok jelenleg de meg tobbet ulok a hatsomon mint eletemben valaha.
Jelenleg egyik legjobb dolog az eletemben:
Bezartsagot o se szereti de egyutt "dolgozunk". Amikor a gep elott ulok van kis szeke mellettem ahol szundikal vagy az olemben vagy az asztalon elottem. NyilvanEgy het mulva bejelentik, hogy meddig leszunk level4en. Utana egy iranyba nyithatok egy kis "bubble" iranyaba. Dontenem kell csaj es egyik legjobb baratom kozott. Haverom nemtudom...khm... de azthiszem inkabb ot valasztom es a parjat.
Azt mondta a miniszterelnok, hogy a hatarok addig lesznek zarva amig vagy megoldodik ez a vilagon mindenhol vagy lesz oltas. Se ki se be egyszeruen. Szuleim nemtudom latogatni.
Roviden ennyi. Ujzelandiak harmada nemtud dolgozni. Hozzajuk kepest marha nagy mazlim van. Kaptam szerzodest 2021 juniusig es hozzavagtak a fizumhoz 2 szazalekot.
Koszi a kerdest! (Oszinten. Koszonom.)
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz blueboi69 #58528 üzenetére
Jelenleg level4 van. Nem erintkezhetsz senkivel akivel nem egyhaztartasban vagy. Akik erintkeznek egymassal azt hivjak bubblenak.
Level3nal az en bubbleom (macska es en) egyetlen masik iranyaba csatlakozhat ahol max 2 fo van. Ergo a kovetkezo 2-kitudjamennyi honapban vagy itteni legjobb baratommal talalkozhatok egy sorre, vagy a csajjal akivel randiznek. A ketto egyutt nemmegy.
Nyilvan nincs aki ellenorzi, de igyekszik az ember idegen allamban torvenytisztelo lenni. Meg amugyis.
Na igy remelem erthetobb. Nincs haverozas, nincs rokonozas.
-
BobaHWSW
aktív tag
Jah, es valszleg mindenkinek kilesz osztca egy contact tracing card amit kotelezoen magadnal kell hordj. Elvben ez annyi infot tarol, hogy melyik masikkartyaval voltal 2meteres korzetben az elmult ket hetben. Nezni akarjak ki kivel talalkozik
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz Gabibácsi #58543 üzenetére
Nopara. En se ertettem.
Eleg drasztikusan cselekszenek. Miniszterelnok bevallotta, hogy tul pici az orszag, tul kicsi a nepesseg es a nyaj immunitas amire mas orszagokban mennek nalunk gazdadagilag nem elfogadhato es megoldhato.
A kommunikacio szerintem jo. Minden nap van elo tajekoztatas, kerdezz felelek es gazdasagi es egeszsegugyi miniszter reagal ha kell.
Nekem nagyon szimpatikus ez a rendkivul nyitott tajekoztatas mindenrol.
-
BobaHWSW
aktív tag
Egyreszerol orulok neki es egyetertek masreszrol pedig felall a szor a hatamon az egesztol es 1984 jut eszembe.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz A. Crowley #58566 üzenetére
Az olyan. En szerintem egesz jol edzett vagyok mar, 35percet tolok es nagyjabol 550-600kaloriat tudok leedzeni. Nekem is van, hogy 165-170ig felmegy a pulzusom. Futas engem sokkal durvabbam megvisel. Itthon futopadom van csak, nehezen megy.
-
BobaHWSW
aktív tag
Nekem olyan hangszoro kene ami elfer a monitorom alatt. Monitor melle nem fer. Kicsi az asztalom. Van egy 16:9es 27inches es mellette egy 21:9es 34inches es a monitorok szele marmar tullog az asztal szelen.
Arra gondoltam rendelek egy masodik logitech 623Zt es eldontom a fenti hangszorokat. egyik szemem sir a masik uveg.
-
BobaHWSW
aktív tag
Igen. Harmadik helyen van a listan, de rajtavan. Elso helyen honda africa twin, utana yamaha super tenere utana a ktm superduke. Erdekel az adventure kategoria es ha garazsba befer akkoe ketto motor lesz.
Aztan kitudja mennyire szopjuk be a gazdasagi valsagot es akkor babetta lesz nem ktm.
Annyi elonyom van, hogy az mt07 nem az elso motorom es nekem van nagy motoros jogsim (volt, lejart) szoval itt ujzelandon ujrakezdtem a procedurat.
Volt egy 600as yamaha fazerem ami gyak mt07 csak idommal.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
Nekem mavic air van. Sparkot szten Qnadam nem javasolta (ha rosszul emlekszek akkor elnezest!!!) mert itt neha van szel. marha jo cuccok, most mar csak kene lehetoseg haz elhagyasra es hasznalatra. Ertheto, de szomoru, hogy barmilyen hely ami jol nezne ki dron videokon itt az nofly zone.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz cyberde #59014 üzenetére
Nekem naked mocim van. Volt, hogy nagy volt a szel de gondoltam ah, belefer. 10kilometer uta visszafordultam amint kiertem az autopalyara annyira elvezhetetlen volt.
Jo idoben 130-140 nekem a hatar ahol meg kenyelmes a menetszel. Jo dolog az idom a motoro csak nem tetszik.
-
BobaHWSW
aktív tag
En agyalok a hajam levagasan. Van birkanyirogepem, annyira borzaszto csak nem lehet. Jah es szakallas lettem. Sokkal tobbet gondolkodok azota es hunmogok. Mielott ujra talalkozok csajjal azert majd megkerdezem maradhat e bar 6randi utan ugy erzem nincs beleszolasa ilyenekbe.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz -NoVa- #59700 üzenetére
En beestem 87kilo ala. Utoljara 2010ben voltam 90 alatt. Plusz masok elmondasa alapjan kezd szepen latszodni az izom felsotesten. Labizmokkal sose volt baj. Aktiv 14-16ev uszas es vizilabda megtette a hatasat. Konditeremben pasik sajnoa tobbet bokolnak nekem mint a csajok vadli miatt.
-
BobaHWSW
aktív tag
Ez nekem is problema. Benyomtam a sport gombot es akkor 2500 felett tartja a fordulatot a valto amint csak icipicit is a gazon a labam. Az alapjarat pedig 1500. Igy pont jo, kicsit toltogetni 2hetente.
Holnap jonnek az autoert, felveszik, szerdan visszahozzak. 10k kilometeres +120k-s nagyszerviz meg egyeb finomsagok. Mazli, hogy cegen keresztul megy. Postaladaba berakom a kulcsot, jonnek, felveszik, masnap visszahozzak.
-
BobaHWSW
aktív tag
Segitseg kene pls!
Unokatesom gyerekenek laptop kene suliba. 150khufig van valami amit bepattinthatok pl edigitaltol es OK? Winnel egyutt kene.
Otthoni ido szerint ma ha megtudnek valamit rendelni akkor az kiraly lenne.
15inches kene mert szemuveges a kislany es jobb lenne nem piciket nezne.
Olyan helyrol kell ami kiszallit es NZ kartyaval tudok fizetni.
Koszonom szepen!
Szerk. Ha 170ig esetleg van valami ami na ez aztan sokkal jobban megeri akkor az meg beleferhet.
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
En nem akarok menozni a ceges geppel. Ma is majdnem kifutottam a 256giga memobol.
-
BobaHWSW
aktív tag
válasz eattila #60278 üzenetére
Kifejezetten jol. Lehet menni motorozni 15kilometeres korzetben. Multkor igazoltattak, kerdeztek merre voltam, ismerem e az utat es hol lakok utana mondtak ovatos legyek es jo utat haza.
Csajjal meg nemtudok randizni mert a lakotarsai leszavaztak. Nem engedtek be az extended bubbleba. Sajnos hetero vagyok es van allasom. Nem passzolok a buzi, bi, leszni munkanelkuli palettaba. (Nem viccelek, 5bol 5en nem dolgoznak es az 5bol senki se hetero... a csaj akivel randizok bi)
-
BobaHWSW
aktív tag
Na eletem elso megdoglott memoria modulja. Corsair vengeance rgb pro. Sajnos parban kell visszakuldeni gariztatni szoval ma jon a ketto ugyan olya es vissza a regi. Na, azthiszem ezt szerencsevel megusztam.
Nyaralas. En utolsot ugy toltam en vezettem, mellettem ulo meg nezte bookingot es mire odaertunk 300kilometerrol lett valami. Vagy satorhely vagy 4csillagos szalloda. A ketto kozott billegett ideoda a lehetoseg. 80%satorhely 20% agyas szallas volt az arany.
Ja meg a legjobb helyekre ugyse kell foglalni csak idoben megerkezni es lerakni topartra valamit. Pl igy:
[ Szerkesztve ]
-
BobaHWSW
aktív tag
A kocsi csomagtartoja volt a kocsma. Tobb liter whiskey, gin, rum, bor es par doboz sor es gyombersor volt nalunk. Alkohollal nem volt problema.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest