- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
picsu
csendes tag
Szia KMan!
Na ha az én kérdésemre is tudod a választ tényleg kalapot emelek!!
A problémám a következő!
Van kb. 12000db excel táblám. A táblákból 7 adat kellene. De ez minden táblában ugyanott van. Egy teljesen új táblába szeretném ezt a 7 értéket úgy, hogy mindig egy új sorba írja bele az importált adatot.
Minden xls állományt nem nyithatok meg ugye mert akkor megöregszem mire végzek.
Szóval egy könyvtárban levő xls állományokból kellene nekem mindig ugyanabban a cellában levő adat.
Várom válaszod.
Picsu -
lapa
veterán
én a helyedben valamilyen konkrét problémával és az excel meg a vba súgóval kezdeném. szerintem könyvből nehezebb a gyakorlatot megszerezni. persze elméleti háttérnek jól jön, de ha nem professzionálisan akarsz valamit kezdeni a tudással, szerintem a súgó meg az internet elég. én még nem olvastam könyvet, de érzésem szerint egész jól elboldogulok.
azért is jó a súgó, mert az adott feladat kapcsán csomó olyan találatod is lesz, amit ugyan éppen nem tudsz használni de megjegyzed, hogy létezik ilyen. egy könyvet végigolvasva még mintapéldákkal se vésődik be annyira. szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest