- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
lapa
veterán
szerintem ez vba-ban nem fog menni, mert ahogy az excel elveszíti a fókuszt, nem fog tudni tovább ügyködni. emlékszem anno, hogy csináltam ilyet vbs-ben. ott tudsz sendkeys paranccsal gombokat nyomogatni és így alt+tab kombót is. pl:
option explicit
dim sh
Set sh = WScript.CreateObject(''WScript.Shell'')
sh.AppActivate ''UltraPlayer''
sh.SendKeys ''{ENTER}''
sh.SendKeys ''{RIGHT}''
sh.AppActivate ''myHTPC''
End If
meg nem mondom már hogyan volt, de varázsoltam valamit egérhez is talán. az nem volt egyszerű és lehetséges, hogy vmi wörkarounddal az ablakot raktam a megfelelő pozícióba regedittel, hogy ne a kurzort kelljen tologatni... -
matekmatika
tag
Én értem is meg nem is. Nézd a makro szemszögéből a dolgot. Átvált az explorer ablakára, ahány weboldal, annyi féle szerkezetű felépításű, nem olyan mint egy másik munkafüzet vagy dokumentum, ahol megmondhatom konkrétan, hogy hol, mettől meddig jelöljön ki valamit. Szóval szerinted honnan tudná a makro, hogy majd egy valamilyen szerkezetű weboldalon egy adott sor hová fog esni? Merthogy sort szeretnél kijelölni, nem pedig területet, ha jól értettem. Mellesleg miért kellene kijelöléshez az egeret mozgatni?
Aktív témák
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest