Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipa75
csendes tag
Az első két link a mintapélda, amilyenné varázsolni kellene tulajdonképpen az én (3. link ) táblácskámat. Amennyire értek hozzá, tulajdonképpen a mintafeladatokon a fülek egy logikai sorrendet is jelentenek a feladatmegoldásban. Annyi, hogy ott kettő file-ban oldották meg, ami nekem feltétlen egyben kellene.
Nem tudom, hogy így érthetőbb lett-e a dolog..
Sajnos, ennél jobban nem tom elmondani, mert nagggyon nem értem.
-
Pipa75
csendes tag
Naggyon durva, de félek, hogy még kérdezni sem tudok..
Van egy csodálatos mintapéldám, amihez hasonlót kell összehozni. Alapadatokat gyűjtögettem, és szinte meg is állt a tudományom. Mintapéldát nem tudok küldeni itt, ugye?
A lényeg a pivot, hozzá a diagram és egy Fkeres minimum, ami a pivot ellenőrzésére szolgálna, ha igaz.. -
Pipa75
csendes tag
Sziasztok!
Excel-mágust keresek! Gyönyörűséges feladatom van, kimutatást (pivot?) kell készítenem diagrammal, és Fkeres függvénnyel vmi ellenőrzést kell beleépíteni. Az alaptábláig eljutottam, vmi problémát is generáltam.. de szószerint csak probléma maradt!!!
Kínai ez nékem!!
Segítség!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A lényeg a pivot, hozzá a diagram és egy Fkeres minimum, ami a pivot ellenőrzésére szolgálna, ha igaz..
Fferi50