Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipa75
csendes tag
Az első két link a mintapélda, amilyenné varázsolni kellene tulajdonképpen az én (3. link ) táblácskámat. Amennyire értek hozzá, tulajdonképpen a mintafeladatokon a fülek egy logikai sorrendet is jelentenek a feladatmegoldásban. Annyi, hogy ott kettő file-ban oldották meg, ami nekem feltétlen egyben kellene.
Nem tudom, hogy így érthetőbb lett-e a dolog..
Sajnos, ennél jobban nem tom elmondani, mert nagggyon nem értem.
-
Pipa75
csendes tag
Naggyon durva, de félek, hogy még kérdezni sem tudok..
Van egy csodálatos mintapéldám, amihez hasonlót kell összehozni. Alapadatokat gyűjtögettem, és szinte meg is állt a tudományom. Mintapéldát nem tudok küldeni itt, ugye?
A lényeg a pivot, hozzá a diagram és egy Fkeres minimum, ami a pivot ellenőrzésére szolgálna, ha igaz.. -
Pipa75
csendes tag
Sziasztok!
Excel-mágust keresek! Gyönyörűséges feladatom van, kimutatást (pivot?) kell készítenem diagrammal, és Fkeres függvénnyel vmi ellenőrzést kell beleépíteni. Az alaptábláig eljutottam, vmi problémát is generáltam.. de szószerint csak probléma maradt!!!
Kínai ez nékem!!
Segítség!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Keresünk dokkolókat
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A lényeg a pivot, hozzá a diagram és egy Fkeres minimum, ami a pivot ellenőrzésére szolgálna, ha igaz..
Fferi50