Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi!
Megcsináltam így, bár nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert jobb lett volna ha jól láthatóan meg tudom jeleníteni, hogy melyik csapattag mennyi pontot szerzett. Most csak annyi telt tőlem, hogy a részpontszámokhoz x+y-t(csapattag 1. + csapattag 2. pont) írtam. -
szente
addikt
Hali!
Ezt szeretném sorba rendezni csapathelyezés szerint, de nem engedi az egyesített cellák miatt. Ha ezt könnyen nem lehet megkerülni, akkor hogy tudnám mondjuk alá felsorolni a csapatneveket helyezés szerint automatikusan? Már hogy ugye ha lejavítom a kapott pontot, akkor magától felcserélődjenek a helyezések.
Köszi! -
szente
addikt
válasz
ny.janos
üzenetére
Ez egy termék adatbázis lenne cikkszámmal, leírással, árakkal stb.
A felső sorban kellene lennie a fenti megnevezéseknek (ez így is van ha megnyitom), alattuk pedig ugye a termékek paramétereinek.
Igazából az lenne a lényeg, hogy a webáruházba ne egyesével kelljen feltölteni a termékeket, hanem csak be importálom az excel file-t. Csak ehhez először oszlopokba kellene rendezni a külömböző adatokat. Pl első oszlop cikkszám, második oszlop név, haramadik oszlop leírás, negyedik oszlop ár, stb.
Remélem így érthető.
Nem tudom, hogy esetleg ha keresés és csere funkcióval kivenném a felesleges dolgokat (pl: <div class=""layoutArea"">) akkor utána már értelmezhető lenne e a program számára. Vagy nem tudom mi lenne a legegyszerűbb megoldás.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Van egy csv file:[link]
Ezt hogyan tudnám megnyitni úgy excelben, hogy minden adat a helyes oszlop alatt legyen?

-
szente
addikt
Sziasztok!
Magyar Excel 2007-ben van 2db munkalapom. Az első munkalap végén(utolsó üres sortól) szeretném listázni azokat az értékeket, amit az első munkalapon nincs, de a másodikon van. Konkrétabban van egy nagyker és egy kisker árlista cikkszámokkal és szeretném, ha listázná azokat a termékeket ami a kiskernél nincsenek, de a nagykernél vannak. A cikkszámok egyeznek a két munkalapon, mindegyiken az első oszlop az.

Köszi!
-
szente
addikt
Hali!
Van egy ilyenem:
Méret:15lbs(+)0|25lbs(+)0|35lbs(+)0Ezt szeretném szétválasztani új sorokba, ami tabulátorral el van választva. Van ötletetek? Nagyon köszi!

Üdv.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Igazából OpenOffice Calc-ban dolgozok, de hátha tudtok segíteni.
Szóval kellene nekem egy olyan fügvény,makró,bármi amivel eltudom azt érni, hogy 50Ft-ra kerekítsen a szabályoknak megfelelően. Már ha létezik ilyen.
Ha lehet, akkor majd kicsit szájbarágósabban, mert nem vagyok valami expert.
Nagyjából bármilyen megoldás érdekel, mert 3000 db számot kellene kerekítenem, kézzel kicsit macerás lenne.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Akvarisztika
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Robotporszívók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- OTP Bank topic
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha lehet, akkor majd kicsit szájbarágósabban, mert nem vagyok valami expert.