Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ded&Dad
újonc
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni egy kis makro probléma megoldásában.Van egy táblázatom nem olyan sok adattal egyenlőre, de késöbb bővítés lesz. És szeretném az egyik oldal szűrőként használi. Legyen a neve nyitóoldal. Ezen az oldalon létrehoztam egy ComboBoxot és hat textboxot. Ha a Comboboxból kiválasztok egy kódot akkor a hozzátartozó infókat dobja a mellete lévő hat textboxba. Annyit sikerült megcsinálnom hogy a comboboxba beletettem a kódokat, de bármit írtam a textboxokhoz nem akarta nekem kidobni a többi infót. Még a FilterOff sem működik rendesen.
Kivagyok tőle rendesen már

Ebben szeretném a segítségeteket kérni nagyon S.O.S-ben.
Előre is köszi a segítséget.
A táblázatot tudom küldeni majd.

-
Ded&Dad
újonc
Van egy tablazat egy millionyi adattal es csinaltam hozza egy nyitooldalt szuronek. 4 feltetel szerint lehet leszurni az adatokat. A kod az elso kettore vonatkozik jelen esetben. Az lenne a problemam hogy 1. szuresi teltetel nelkul nem tudok fuggetlenul szurni a 2. feltetellel. Az lenne a kerdesem hogy ezt valahogy at lehet hidalni anelkul hogy az 1-ben beallitok egy folyamatnevet es a masodik ban a hozza tartozó azonositokat dobja ki. Ha viszont nem szeretnek folyamatnevvel szurni hanem azonositoval akkor azt is csinálja meg. Elore is koszi a segitseget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50