Hirdetés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecsi92
csendes tag
Sziasztok!
Újabb kérdéssel fordulnék Hozzátok!
Van 2 munkanap. Az egyiknél túl léptük a munkaidőt, de a másiknál meg kevesebb lett. Hogyan tudnám egy képletbe írni, hogy ha túl lépjük, akkor kiírja rendesen, de ha nem lépjük túl, akkor meg mínuszosan írja ki nekem az óraszámot.
Illetve, hogyan tudom összeadni a mínuszos óraszámot a rendessel? Próbálkoztam szum-mal is, meg szimplán összeadással is, de sehogy se akarja hozzáadni.
Kérlek segítsetek!
Előre is köszönöm!

-
Mecsi92
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Van egy táblázatom, amiben munkaórákat rögzítek.
Több száz soros, mivel több hónap is van benne. Hetekre van bontva. Minden nap dolgozott "x" időt az emberke, ezeket összesíti az excel egy következő cellában, majd kiszámolja, hogy túl lépte-e a heti óraszámát. Ha túl lépte, akkor mindig jól jön ki az eredmény, de ha kevesebbet dolgozott az adott időnél, akkor nem akarja ki írni mínuszba az óraszámot. Lehetséges-e, hogy mínuszba írja ki nekem az óraszámot?Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50