Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokri
csendes tag
Sziasztok!
adott egy hosszú lista, ahol a C oszlopban nevek vannak. a cégek végig nagybetűvel, a magánszemélyek kezdőbetűje nagy a többi kicsi.
hogyan tudom leszűrni akár adott oszlopban vagy egy képlettel egy következő oszlopban (pl. igen/nem - igaz/hamis) csak a cégeket vagy csak a magánszemélyeket? -
nokri
csendes tag
tudom hogy egyszerű, de nem találom sehol a megoldást.
hogyan tudom színnel/függvénnyel kiszűrni a két egymás melletti oszlop egymás melletti mezőjében a nem egyező nevűeket. a részben egyező nem érdekel. az lenne a cél hogy csak a pacsirta - baross típusú eltérések szűrhetőek legyenek
-
nokri
csendes tag
Sziasztok.
Van egy dbf fájl, amit mindig 2003-as excellel szoktam megnyitni, majd "nézegetni" ebben 90 sornyi adat van.
Történt hogy ebből a dbf-ből 50 sort direkt töröltünk, a dbu.exe nevezetű programmal. A törlés alatt az értem, hogy "deleted" jelzéssel lett ellátva az a bizonyos 50 sor.
Majd a gépemre felrakták a 2010-es Excelt. A törlés előtti időszakból elmentett dbf fájlt (tehát a 90 sorost) ha megnyitom az új 2010-es Excellel, akkor is csak a nem törölt (tehát 30 sor) adatot látom.A kérdésem az hogy ez hogy lehetséges hiszen a régi, eredeti, dbf-et nyitom meg! (méretre is nagyobb)
Mit kell ahhoz és hol beállítani, hogy az eredeti 90 sor látszódjon.ui: maga a fájl biztosan tartalmazza a teljes 90sor adatot, hisz ha TC F3-al megnézem akkor is látszik, csak a 2010-es Excelben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50