Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jóna
tag
Üdv! Nekem beállítási problémám lenne az excelben. A probléma az, hogy az oszlopok betüi (A.B...) helyett számok vannak. Így egy adott cellára (1,1-el) kell hivatkozni nem (A,1-el). Hogyan tudom az eredeti állapotot visszaállítani?
-
Jóna
tag
Nekem is lenne egy kérésem. Van egy oszlopom és abba viszek be adatokat. Azt akarom, hogy a beírás után vizsgálja az excel a cella tartalmát! Tehát van egy adatom pl. A3-as cellába 25 fok és ezt akarom levizsgáltatni, hogy kisebb, mint 85 fok és ha kisebb, akkor a 25 fok más színnel jelenjen meg (pl. pirossal). Na erre szeretnék megoldást találni!
Előre is kösz a segítséget
-
Jóna
tag
Újabb probléma. Excel 97-et használok és a munkalapra szeretném rátenni a fájl elérési útvonalát. Jó lenne, ha az élőfejbe kerülne. (tehát meghajtó\könyvtárnév\fájlnév) Ha van valakinek ötlete...
-
Jóna
tag
A segítségeteket kérném egy egyszerű táblázat elkészítésében. Lennének olyan oszlopaim (több is, különböző helyeken), amiket nem szeretném, ha módosítva lennének (mivel kiszámolt eredmény van bennük). Tehát csak az eredmény legyen látható, és ne lehessen ezekbe a cellákba beleírni, módosítani! Hogy lehet ezt megvalósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- alza vélemények - tapasztalatok
- Star Citizen
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itthon 2003 van és ebbe már én is megtaláltam. De azért kösz!
Fferi50