Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevfik
tag
Szóval..
Termékeket szeretnék felvinni vaterára!
Van egy feltöltő program, vaterapst.
Azonos termékeket szeretnék felvinni amiknek pl a darabszáma a termékleírás és sok dolog megegyezik kivétel a termék név.
Struktúrájában így képzeld el...
BOX1
BOX2
BOX3A programban elkészítettem megfelelően a BOX1 majd ezt fogtam és exportáltam CSV-be. Excelben kaptam egy sort. Azt megfogtam és szépen lehúztam addig amennyi van belőle. Tegyük fel 10 db. Majd a terméknévnél beírtam szépen BOX1-től BOX10-ig.
Mentettem. Vissza importáltam a programba. Ezután minden adat stimmelt kivétel a termékleírás. A termékleírás HTML módban is szerkeszthető a programban.
Visszaimportálásnál következő problémák adottak. Az előre megszerkesztett szövegben különböző fura karakterek jelentek meg. """" ---- ___ és hasonlók.
Remélem ez így érthetőbb...

-
-
tevfik
tag
Ismeri valaki a VateraPST tömeges termék feltöltő programot?
Van lehetőség benne ki és be importálni " csv " adatbázist.
Meg akartam duplikálni a termékeimet. Egy darab sablon terméket elkészítettem majd fogtam és exportáltam. Kaptam egy CSV. fájlt amit excel megnyitottam bemásoltam az első sort a 2.,3. és így tovább. Vissza olvastattam importáltam és tökéletesen láttam a felvitt termékeket.
A termékleírás pedig tele lett kusza jelekkel "" -> ...-> --'.--" és hasonlókkal. Amikor az első sablont készítettem akkor a program HTML-s szövegszerkesztőjét használtam. Le lehet fixálni a termékleírásos mezőt, cellát hogy ne változzon benne semmi, még ha hozzá se piszkálok akkor sem?
-
tevfik
tag
Üdv!
Egy webáruházba xml fájlt csinálok tömeges feltöltésre és a következő problémám akadt!
Az admin felületen manuálisan lehet felvinni a képeket.
Tehát az én esetemben így nézz ki : 146_1.jpg
Viszont előzőleg vdb exportáltam csv-t és ezt a stuktúrát kaptam a képekkel.
C:\Users\Felhaszáló\Desktop\2012/146_1.jpg
Ha ezt másolom a cellába- a webáruház nem tudja értelmezni. Hogyan lehet csoportosan levágni az első felét?
C:\Users\Felhaszáló\Desktop\2012/146_1.jpg
C:\Users\Felhaszáló\Desktop\2012/146_2.jpg
146_1.jpg
146_2.jpgígy tovább, folytatva. Több mint 5000db termék

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózatokról alaposan
- Apple MacBook
- Steam topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50