Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Az általad írt makróról lenne kérdésem.
A feladat most is hasonló, tehát egy adott oszlop utolsó 50 tagjának kellene kiszámolni az átlagát, de ciklusban. Vagyis először az A oszlop utolsó 50 tagjának az átlagát,aztán a B oszlopét is így tovább, míg van adatokat tartalmazó oszlop.
A kérdés persze nem csak neked szól. Bárki segítségét elfogadom.
Előre is köszönöm! -
elmouse
aktív tag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Ez az! Köszönöm!

Én is valami ilyennel próbálkoztam, csak a macskakörmök helyével nem voltam tisztában.
Még egyszer köszi! -
elmouse
aktív tag
Üdv,
Van egy mérőautomatánk, ami mérésciklusok végén létrehoz egy exceltáblát benne az eredményekkel.Az eredmények az A oszlopban vannak fejléc nélkül. Az első ciklus végén beletesz 500 sort, a második végén csak 300-at, a harmadiknál meg mondjuk 1200-at. A lényeg, hogy minden ciklus végén más-más darabszámú eredményt. Minden ciklus végén felülíródik a tábla.
Van egy másik tábla, ami ebből dolgozik. Minden ciklus végén szeretnénk átlagot számolni az első ill. az utolsó 50 eredményből.
Az első 50-ből való számolás az megy, de hogyan lehet az utolsó 50-ből számolni, ha mindig máshol van ez az utolsó 50?
Na erre szeretnék egy képletet. A DARAB2-vel próbálkoztam, de eddig nem sok sikerrel.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50