- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmouse
aktív tag
válasz
Delila_1 #17658 üzenetére
Szia!
Az általad írt makróról lenne kérdésem.
A feladat most is hasonló, tehát egy adott oszlop utolsó 50 tagjának kellene kiszámolni az átlagát, de ciklusban. Vagyis először az A oszlop utolsó 50 tagjának az átlagát,aztán a B oszlopét is így tovább, míg van adatokat tartalmazó oszlop.
A kérdés persze nem csak neked szól. Bárki segítségét elfogadom.
Előre is köszönöm! -
elmouse
aktív tag
válasz
m.zmrzlina #17661 üzenetére
Ez az! Köszönöm!
Én is valami ilyennel próbálkoztam, csak a macskakörmök helyével nem voltam tisztában.
Még egyszer köszi! -
elmouse
aktív tag
Üdv,
Van egy mérőautomatánk, ami mérésciklusok végén létrehoz egy exceltáblát benne az eredményekkel.Az eredmények az A oszlopban vannak fejléc nélkül. Az első ciklus végén beletesz 500 sort, a második végén csak 300-at, a harmadiknál meg mondjuk 1200-at. A lényeg, hogy minden ciklus végén más-más darabszámú eredményt. Minden ciklus végén felülíródik a tábla.
Van egy másik tábla, ami ebből dolgozik. Minden ciklus végén szeretnénk átlagot számolni az első ill. az utolsó 50 eredményből.
Az első 50-ből való számolás az megy, de hogyan lehet az utolsó 50-ből számolni, ha mindig máshol van ez az utolsó 50?
Na erre szeretnék egy képletet. A DARAB2-vel próbálkoztam, de eddig nem sok sikerrel.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest