Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Hello,
Van 3 oszlopom számokkal, az első ID, a második csökkenő sorrendben rendezett érték. A 3. oszlopban csak néhány ID van, sorba rendezve valami szerint (mind megtalálható az első oszlopban is).
A terv az, hogy a 3. oszlopban rendezett kulcs sorrendet előállítsam az első oszlopban úgy, hogy a 2. oszlop sorrendje ne változzék, csak az első oszlopbeli kulcsok cserélődjenek fel.Nem vagyok nagy excel felhasználó, így még angolul se tudom mit keresek

-
ALI_G
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
így világos

Ezekről esetleg van valami összefoglaló leírás, hogy később magamtól tudjak ilyeneket csinálni? -
ALI_G
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
zsír! bár ;;; kellett cserélni ;^p -re, de működött.
^p miért jelent új sort? -
ALI_G
veterán
üdv.
vonaldiagrammot szeretnék csinálni, csak kicsit furcsán vannak az adataim.
txt-ből importáltam excelbe (2007), de az adatokkal az a bajom, hogy egymás alatt vannak 3-as csoprtokban:
adatfajta 1: 1321
adatfajta 2: 45
adatfajta 3: 54489adatfajta 1: 5454
adatfajta 2: 15
adatfajta 3: 54854és így tovább.
Egy órája bénázok vele, jó lenne egy kis segítség

-
ALI_G
veterán
Hogy lehet egy cellát átállítani úgy, hogy kipipálható legyen, vagyis checkbox...csak nem találom sehol.
-
ALI_G
veterán
Olyan kérdésem van, hogy hogy lehet egy adott cellát úgy másolni, hogy kizárólag a mutatott értéket másolja, és ne a függvényt, ahogy számítódott?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Fferi50