Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66
üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy az egyedi azonosítók leszűrése után a DARABTELI függvény segítségével gyűjtöttem ki a darabszámokat (minden munkalapra külön függvény, és a cellákban egyből összegeztem is).
Még egyszer köszönöm!
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Egy látszólag egyszerű feladatot szeretnék megoldani. Van egy munkafüzet, több lappal, amiken belül alkatrészek vannak felsorolva. A feladat az lenne, hogy ki kellene gyűjteni az összes egyedi (különböző) alkatrész típust/azonosítót és darabszámot is kellene mellé rendelni, ahányszor az adott típus szerepel bármelyik munkalapon. Gondolom ehhez nem elég sima függvény, hanem makrót kell írni?
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66
üzenetére
Tárgytalan.
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Excel jelszót fel lehet törni valahogy...? Sajnos úgy tűnik, a jelszókezelőm adatbázisa megsérült, ugyanis az egyel korábbi jelszó van benne...
(Nem is értem, ez hogy lehetséges, mintha egy korábbi állapotban maradt volna. Az izgalmas az, hogy még melyikkel jártam így...)
Egy kis esély van arra, hogy pont akkor fagyott ki a gépem, és nem volt rámentve, tehát nem kizárt, hogy van rá magyarázat, de sajnos ez nem segít az eredeti problémán.
-
germinator66
aktív tag
válasz
germinator66
üzenetére
A sorok csúsztak el, mostmár rendben van! Köszi mégegyszer!
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Felételes formázás esetén azt szeretném, hogy a sort színezze be, ha egy adott oszlop cellája tartalmaz bármilyen karaktert. A kérdésem, mit kell megadni feltételként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen egeret válasszak?
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(Nem is értem, ez hogy lehetséges, mintha egy korábbi állapotban maradt volna. Az izgalmas az, hogy még melyikkel jártam így...)