Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.

- 

LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

SharpSA
veterán
válasz

SharpSA

üzenetére
						Meglett a megoldás.
A 2016-os excelben is kipróbáltam egy üres munkafüzetben a következőt: akármilyen szöveg egy cellába, Segoe UI betűtípus 8-as mérettel. Mentés. Megnyitva oké. A cellán belül a szöveg eleje és vége kövérre állítva, majd mentés. Megnyitáskor teljesen más méretű és típusú betűkkel jelenik meg a szöveg. Valamit elb.sztak kedves birkaszofték a frissítések során, persze már nem először. Csesszék meg...
2013-as excelt telepítettem, abban nincs ilyen hiba, minden rendben működik. Muszáj ezt használni, mert ezzel jól jelenik meg az összes eddigi árlista. Ugyanez a 2016-ossal is jó volt korábban. Értem én, hogy nem szövegszerkesztő, de akkor minek vannak benne ilyen funkciók? Mindent meg lehet csinálni, ha akarják... - 

Fferi50
Topikgazda
válasz

SharpSA

üzenetére
						Szia!
Itt (is) mutatkozik meg, hogy az Excel nem szövegszerkesztő. Így nyomtatásban bizony nem feltétlenül az jelenik meg, amit a képernyőn látsz. Ezt sajnos ki kell kísérletezni.
A rossz formázás oka szerintem az xml -ben történő hiba. Talán ki kellene törölni a teljes régi fájlt. Vagy teljesen más néven kellene elmenteni.
Egyébként ezek meghatározhatatlan hibajelenségek... Talán Redmondban sem tudják, mitől keletkezik.Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Milyen monitort vegyek?
 - iPhone topik
 - Arc Raiders
 - Suzuki topik
 - Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
 - MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50