Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
"...igazából csak azért akartam így, mert ebbe egy leltárazás eredménye fog kerülni és az ellenőrzéskor lett volna egyszerűbb...
Bocs, lehet hogy írtad korábban, csak átsiklottam felette, de ez esetben én is csak azt tudom mondani, amit Delila_1 is. KIMUTATÁS
Fire.
UI: Ezért fontos, hogy amikor segítséget kértek, akkor ne csak az legyen leírva, hogy hát konkrétan ez meg az nem megy, hogy kellene, hanem az is, hogy mit szeretnétek megvalósítani, mert mint eseted is jó példa rá, sok esetben vannak nagyon egyszerű módszerek a megoldásra és nem kell makró, meg képlet, érvényesítés, meg stb...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50