- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Ööö, szerintem itt valami félreértés van. Az Üres cellák mellőzés opció az nem arra vonatkozik, hogy a kijelölt tartományban lévő üres cellák ne jelenjenek meg a lenyílóban, hanem arra, hogy tetszőleges értéket lehessen az érvényesített cellába.
A lenyílókat arra használják, hogy kitöltött tartományt jelenítsenek meg, pl hogy kategóriák közül lehessen választani, ergo érvényesítéskor olyan tartományt jelölj ki, amiben minden cella kitöltött vagy az lesz. A példát elsősorban a tartomány elnevezés alkalmazására adtam, bár így visszaolvasva, valóban félreérthető volt, sorry...Csak én is rosszul értelmeztem a problémád, mert azt hittem, hogy az érvényesített cellában van "szépséghiba" az üres cellával, nem pedig a lenyíló listájában...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- BestBuy topik
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged