Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
Köszi szépnen
Ezt a Solver lenetőségten nem is ismertem (meg még mennyi mindent nem), egész jó, bár egy kicsit lassan dolgozik.
Az egyedi function megoldás már sokkal jobban tetszik.
Ez bele is raktam a mellékelt file Munka1 lapjára, ha kell esetleg később valakinek.Viszont itt találtam egy Find cells combination that equal a given sum with formulas megoldást ami még jobban tetszene
Ezt raktam be a Munka2 lapra.
De sajnos valamiért nem működik.
Próbáltam "magyarítani" a páldában szereplő képletet, de biztos tettem bele valami hibát amit nem találok. (szövegesen a B1 be raktam amit elkövettem, és az E1 ben van az ereseti angol verziós képlet.)Valaki észrevesz benne a hibát esetleg?
A proba file
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fotó állvány eladó
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50