Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
válasz
core1113
üzenetére
Az első kérdésedhez [itt] egy bemutató. Az index függvénnyt használtam. Nem tudom pontosan hol vannak az adataid, de a sor függvénnyel kell szórakozni hozzá, hogy jó legyen. Ajánlom, hogy teszteld előbb fals, azaz ilyen számokat tartalmazó adatokkal.

A második kérdés folyamatban, csak előbb saját melómmal is törődnöm kellene.

-
wjani
tag
válasz
core1113
üzenetére
Erre azt tudom ajánlani, hogy a makróban kell megadni, hogy melyik sor melyik munkalap fülre ugorjon.
Az egyben lévő adatoknál azért kell lennie olyan oszlopnak, ahol ezt össze lehet vetni (megyék neve), vagy pedig egy külön munkalapon az irányítószámok és mellette, a megye neve.
Így átemelhető.Üdv
Wjani
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50