Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
válasz
Fferi50 #43785 üzenetére
A napok dátum szerint vannak benne, viszont egyéni formátumoztam, mert csak a sorszámokra (napokra [n.]) van szükség. Tehát INDEX-szel megoldottam, hogy egy másik munkalapról a hónapokat behívja, mert kellett a nagybetű. Valamint VAGY képlettel beállítottam, hogy írja ki a napokhoz, hogy melyik hétvége (IGAZ) és melyik hétköznap (HAMIS). Feltételes formázással most már szépen színezi is a hétvégéket.
Arra voltam igazából kíváncsi, hogy azt a mozdulatot, mikor átírom az első napot következő hónapra (05.01. -> 06.01.) és végighúzom a táblázaton lehetséges-e automatizálni, hogy tudja-e naptárból vagy a MA() parancsokból figyelni. Mert ugyebár, ha végighúzom, és ezáltal újradátumozza a táblázatot, akkor már a hétvégék jelölését szépen átállítja. Nem mintha nem lenne rá 5 mp / hó, csak érdekelt, hogy lehet-e ilyet.Egyébként ez
ha(hónap<>"február";29;"")
ha(vagy(hónap="április";hónap="június";hónap="szeptember";hónap="november");"";31)
nem is rossz, akkor már lehet, hogy ezt is bele kéne építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest