Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
"Mondjuk a hiba rendezése után a keretet sem ártana eltörölni..."
Nem tudom, hogy ezzel mire gondolsz, keretet (rácsot) direkt rajzolok, véglegesnek. Igazából egy másik makróból berajzolhatnám azt a plusz 2 sort is, de amiatt nem teszem, mert így jobban látszik, hogy az a rész még nincs "kitöltve". Persze ha változik a cella tartalma, akkor többször lefut ugyanaz a parancs feleslegesen, de ez érdemben nem lassít semmit se.
Meg még annyit Delila korábbi válaszára, hogy több soros tartomány esetén így jó a kód:
With rng
.BorderAround LineStyle:=xlContinuous, Weight:=xlThin
.Borders(xlInsideVertical).Weight = xlThin
.Borders(xlInsideHorizontal).Weight = xlThin
End WithPersze nekem eredetileg csak egy sor volt, de ha valaki egy több sorból és oszlopból álló területhez akar rácsot adni, annak kell a
Borders(xlInsideHorizontal)is.#41357: Köszi, akkor majdnem teljesen biztos, hogy az volt a gond. Egy (nekem) elég bonyolult makróban volt, sok If mellett, de végül látszólag sikerült jóra javítanom
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.