- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
Delila_1 #38270 üzenetére
Azt értem, hogy mit kéne csinálnia.
Azt viszont nem, hogy miért nem csinálja. Biztos nálam a hiba, de mivel nem látom át, így nem tudom, hogy hol rontom el.
1.: Betettem a színeket bal fentre (kapott a táblázat fentre még egy sort, hogy ki is nézzen valahogy, tehát a panelrögzítés D5-nél van)
2.: Kijelöltem A1-C4, Kamera ikon klikk.
Kijelöltem egy területet a szerkesztő léc alatt kb akkora, mint a kijelölt terület, megjelenik a "kép". Baloldalt, Név mezőben megadtam "Doboz" nevet.
3.: Elmentettem xlsm kiterjesztéssel.
De most már annyit birkózok itt, hogy azt se tudom, hogyan rendeltem egyszer a makrót a laphoz (már, ha azt csináltam). Most hiába klikkelek a Makrók ikonra->Makrók megjelenítése vagy bármire ott vagy a képen jobb klikk Makró hozzárendelésre. Adnék egy nevet a makrónak (mondjuk: doboz-makró), hiába OK, de semmi, azt se tudom hova kerül, mit szerkesszek, hova másoljam be az általad írt makrót?
Itt valami nem ok számomra.
Help...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged