Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Tehát,
B oszlop = Nevek
C oszlop, N = Nappal, É = Éjszaka,Pl,: Józsi: "N" Nappal dolgozik "6" órát, "É" Éjszaka dolgozik "6" órát,
Pl.: Béla: "N" Nappal dolgozik "5" órát
Pl.: Tamás "É" Éjszaka dolgozik "5" órát.Igen, Kicsit félre érthetően írtam, így helyesbítem, az "5-ös" szám nem fog szerepelni 2x mondjuk más névnél "N" nappal és nem fog szerepelni "É" éjszaka sem.
A "D11"-es cellába kellene kiíratni ki dolgozik "N" nappal akire az 5 órás adat van megadva.
És a "D12"-es cellába kellene kiíratni ki dolgozik "É" éjszaka akire az 5 órás adat van megadva.
Az összes többi név és óra szám nem lényeges.Vannak napok majd amikor más óra szám "5" lesz a mérvadó, de akkor a függvényt átírjuk arra a számra, de ez későbbi terv.
Most 5 órás nevet keresünk.Így talán érthetőbb az írásom.
Köszönöm, hogy segítetek.Annyi kiegészítés, hogy tudom kicsi a "D11" és "D12" es cella, de egy másik munkalap, meg ebből a 2 cellából olvassa ki az ott lévő nevet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50