- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Erről még nem is hallottam. Gondoltam tanulok én is valami újat, de nem találtam sehol ezt a funkciót. De google barátom segített. Cégnél 2010-es Excel van és ahhoz nincs ilyen funkció, csak ha letöltesz hozzá egy add-in-t. A telepítése meg elakadt, mert kell neki IE9. Azt meg nem rakhatom fel, mert egyelőre tiltja az IT policynk. Szóval egyelőre a tanulás elmarad.
-
foregister
tag
Köszi a javaslatokat srácok!
- a VLOOKUP így ebben a formában kevés, én egy IF AND + INDEX + RANDBETWEEN + COUNTA függvényig jutottam el, de ott akkor is adott ki találatot, ahol nem volt státusz kitöltve
- a get&transform-ra ránézek még nem volt vele dolgom, legalább tanulok valami újat, habár nem vagyok script párti - ha az lennék keveset kérdeznék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen alaplapot vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged