Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
12 órás munkarend van, így a nappalos eleje és vége, az éjszakás műszak vége és eleje
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik
(Vízszintesen az A, B , C, D mint műszak jelölés, függőlegesen pedig a napok) Így van két nap meló délelőtt, aztán két nap pihi, aztán megint két nap meló délelőtt, kettő pihi, majd két nap éjszaka, kettő pihi, megint két nap és végül két nap éjszaka.
Megnéztem a képletet, amit küldtél, de abból nem tudom hogy tudnám megcsinálni tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik 
Fferi50