- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
válasz
sztanozs #34723 üzenetére
Hmmm most felfedeztem valami furcsat, mert hogy igy se mukodik.
Gondoltam proba kedveert elkezdek az issue tracker reszben nevinni ID-ket, hogy azokat latja e. Erre nem az tortent hogy az adott ID-et flageli be, hanem mintha updatelne egyet az overview reszen es megjelenik ami eddig hianyzott. Ha bevittem egy ujat akkor megjelent az egyel elotte levo....
Per pillanat 10 darab tevekenysegem van 10 ID-val. Ezeket az ID-kat betetem data validation alatt listaval az issue trackerbe hoyg ott legordulobol valaszhato legyen.
Az elso 3-nal hoz talalatot az overview resznel, utana pedig cask ha az issue trackerben frissitgetek, de mindig egyel kesik kb. Nem tudom ez ertheto e igy.Tehat az overview sheeten a 10 kozott nem ugy flageli be ahol valoban ID egyezes van (ahogy en szeretnem). that ha az 5. sorban levo ID nel van az issue trackerben ID talalt akkor ertelemszeruen az 5. sorban flageljen. Hanem fentrol lefele elkezd flageket tenni, de nem ID vel azonosan, cask mintha talalna talalatot a ket table kozott es a sorrendben kovetkezo sorba tesz egy flaget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest