- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1 #29375 üzenetére
az eredeti kérdés csak a megtekintés (megnyitás) volt.
de én is kérdeznék, sőt kettőt is:
az első az erről a lastrow-ról jut eszembe, egy feladatnál kell nekem ilyen, de ez az egyszerű megoldás nem jó, mert nem feltétlen vannak minden oszlopban kitöltve a mezők, nincs olyan oszlop, amit hasznáhatnék az range-hez, mert lehet, hogy van annál hosszabb oszlop is. viszont a ctrl+end az rendesen a legutolsó sor legutolsó oszlopra ugrik. ezt nem lehet valahogy meghívni közvetlenül? vagy erre nincs valami gyors megoldás? (ha végignézem egyesével az oszlopokat, hogy melyik a leghosszabb, az nem elég gyors)a másik nekem bonyolultabb:
még a tegnap írt problémás userform-hoz jó lenne "cella"-szintű event handling. ezt én a kis egyszerű tudatlan fejemmel úgy képzeltem el, hogy "definiálok" egy saját combobox (és ugyanígy textbox) objektumtípust egy class modulban:
Class1:
public withevents eComboBox as ComboBoxés a kódban, ami generálja a userform-ban a "cellákat" ezt használnám a sima msforms.combobox helyett:
newCB = userform.frame.controls.add("msforms.combobox.1", név, true)
helyett:
newCB = userform.frame.controls.add("class1.ecombobox", név, true)persze ha ez működne akkor nem kérdezném, hogyan kell...
próbáltam úgy is, hogy ez előtt a sor előtt explicit megadom a newCB típusát:
dim newCB as class1.ecomboboxde én sajnos ezekhez már nem értek.
találtam rá pár hasonló példát google-ben, de azokat sem bírtam értelmezni illetve nem működnek. szóval kis segítséget kérnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest