- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
Delila_1 #29235 üzenetére
Sziasztok!
Bár a makró programozáshoz nem értek semmit, felmerült egy ötletem a probléma egy másik megközelítési módjára, ami talán egyszerűbb, mint az általatok írt, csak ahhoz is kell egy makró, amit viszont én nem tudok ez előzőek miatt elkészíteni.
Viszont az alapötlet talán használható: az "Összes könyvelési adatok" munkalap adattartalmát haladó szűréssel másoljátok a házipénztár munkalapra. Ha az "Összes könyvelési adatok" munkalap tartományát táblázattá alakítjátok, és szűrésben ez a táblázat lesz a listatartomány, akkor már csak a szűrés futtatásához kell egy makrót írni. Ha bármely adatot változtatjátok utólag (pl. korábbi téves kitöltés miatt) az "Összes könyvelési adatok" munkalapon, akkor a makró futtatásával minden adat frissül a "Házipénztár" munkalapon.
Ha bármikor további szűrőfeltétel megadása válna szükségessé a fizetési módon kívül az egy pillanat alatt megadható a szűrőtartományban.
-
válasz
Delila_1 #29235 üzenetére
Sziasztok!
Hoztam egy szép kis fejtörőt.A következőre kellene egy makró:
Van 2 lapfülem: egyes és kettes
Az egyes lapfülön az F oszlopban a 3 sortól nevek vannak a H3-as cellától pedig az IGEN/NEM található.1, Keresse meg a H oszlopban az első IGEN-t
2,Az IGEN melletti F oszlopból a nevet másolja ki.
3, A kettes lapfülre lépjen át, az A oszlopra.
4, Az A oszlopban keresse meg az első üres sort és oda másolja be.
5, És az IGEN keresését csinálja addig míg az egyes lapfülön üres sort talál.Remélem érthetően írtam le.
Köszönöm, Ha valakinek van rá ötlete.
István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest