- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Adott egy mappastruktúra, ami év/hónap/nap.xls (Pl.: 2015/08/01.xls , 02.xls, 03.xls , 04.xls .......)
Makróval fel tudnám dolgoztatni, na meg én egybe is gyúrnám az Exceleket meg nem nagy adattartalmúak.
De mivel nem szeretnének makrót, akiknek kellene és a napokból szeretnének FKERES-ezni. (Cikkszámra szűrve FKERES-t végezni.) Gondoltam volna, hogy egy új Excel A1-be beírnám, hogy Év, A2-be, hogy Hónap, majd az B1-be beírják, hogy '2015' (aposztróf nélkül
), majd B2-be, hogy '08' .
A táblázat fejléce napok lennének 01-31-ig. (D1-től)
Függvényt másolva azt csinálnám D2-ben, hogy a fájl helyének hivatkozásába változót tennék. Ahogy lentebb is írtam. =FKERES("valami";'blablabla\" & $B$1 & "\" & $B$2 & "\[" & D$1 & ".xls]Munka1'!$B$1:$C$50000;2;0)
És ezt oldalra/le elhúzva az Excel másolná a függvényt úgy, hogy ne kelljen megnyitni, hogy elvégezze a keresést.
Lehet így zavaros. Többször mfutottam neki ennek a kérdéskörnek, de ha nem érthető, akkor ok. Maradok a fájlmegnyitogatós, makrós megoldásomnál. Aki meg segítséget kért, marad a manualitás. Bár lehet azóta meg is csinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged