- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
karlkani #27188 üzenetére
Kicsit módosítottam a kolléga kérésére a képleteken. Olyan esetben, ahol csak keresztnév van megadva, nem működött. Ha esetleg másnak is szüksége lenne rá, beírom ide is.
A1 Név
B1 =HAHIBA(BAL(A1;SZÖVEG.KERES(" ";A1)-1);"")
C1 =HAHIBA(KÖZÉP(A1;HOSSZ(B1)+2;HOSSZ(A1)-HOSSZ(B1)-HOSSZ(E1)-2);"")
D1 =ÖSSZEFŰZ(B1;" ";C1)
E1 =HAHIBA(CSERE(A1;1;SZÖVEG.KERES("^";HELYETTE(A1;" ";"^";HOSSZ(A1)-HOSSZ(HELYETTE(A1;" ";""))));"");A1)Ahogy az előzőben is írtam, miután a képletek a helyükön és "lehúztuk" őket, ameddig kell, a B és C segédoszlopokat elrejthetjük
-
CarrGomm
aktív tag
válasz
karlkani #27188 üzenetére
Nagyon köszi!! Ezek a képletek érdekes módon gond nélkül működnek, az előzőek valahogy nem akartak. Azt hittem valamit én csinálok rosszul, bár csak be kell másolni elvileg. Nem tudom miért van ez, hogy valakinek megy a képlet ugyanabban a verzióban nálam meg hibát ír.
Az elején azt hittem ez sem lesz 100-as, mert a C1-be másolt képlet Gábor helyett Gábo-t hozott eredményül, de végül az "E" oszlopba jól került be a név és ez a lényeg, szóval mindegy.
Szóval köszi még egyszer, ezt mentem, mert még kelleni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest